Merhaba hocalarım ve arkadaşlar. Ben yüksek lisans tez dönemine geçtim ancak word programına pek hakim değilim. Seminerimi hazırlarken bunun zorluğunu çok çektim ve zaman kaybettim. İnternet üzerinde veya başka bir şekilde nasıl geliştirebilirim bu alanda kendimi? Teşekkürler.
Merhaba, worrde çalışma yapmaktayım, yardıma ihtiyacım var, metin içinde bir okulun web sitesine referans veriyorum ve durum şu
X Okulu,
link-------------------------------------------------
bense linkin virgülden sonraya gelmesini istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
Link muhtemelen o satıra sığmadığı için alt satıra geçiyor öyle mi?
Evet, aynen. Görüntü olarak hoş olmuyor, geri tuşu ile üst satıra çekemiyorum. Cevaplar için teşekkürler ama hala yapamadım. Bilgisi olan hocalarımdan yardım bekliyorum.
Linki bütün olarak gördüğü için öyle yapıyor. Linkteki kelimelerin arasına girip klavyenizdeki spacebar tuşu ile (dikdörtgen şeklindeki en uzun tuş) 2 boşluk bırakırsanız linki bölebilirsiniz ama görüntü sizi etkilemesin. Ne kadar kötü dursa da link olduğu için öyle durması gerekiyor.
Evet, aynen. Görüntü olarak hoş olmuyor, geri tuşu ile üst satıra çekemiyorum. Cevaplar için teşekkürler ama hala yapamadım. Bilgisi olan hocalarımdan yardım bekliyorum.
Iyi de bu dediginiz sadece elektronik ortamda ise yarar. Basili tezde kopru adinin degil linkin gorunmesi gerekiyor.Ekle kısmından köprü ekle deyip görünen metni ve adresi ayrı ayrı yazıp, internetteki link kısaltma işini worde yaptırabilirsiniz. Bilgim olduğu ve bu fonksiyonu kullandığım için yazdım. İnternetten web sayfası köprü ekleme diye arar hatta videolarını seyrederseniz burada bu soruyu sorduğunuza bile üzülebilirsiniz.