Farklı sınavlar gönderiliyor. Ama bir yerde yayınlanmadığı için nerde kolay ya da zor olduğunu bilmek imkansız.arkadaşlar toeic ile ilgili birkaç sınav paylaşabilir misin benimle, birde tüm sınav merkezlerindeki sınav aynı mı oluyor yoksa her sınav merkezine farklı sınav mı gönderiliyor. bunun cevabına göre nerede girmeyi önerirsiniz
Ne yazık ki görüşemedim arkadaşımız haftaya gidecek sorulcakların arasına alayım.nazmi hocam toeicin geçerlilik süresi ile ilgili yökle görüşme imkanınız oldu mu ?
YÖK'mü toplantı yapmış?merhaba, ben ODTÜde dil eğitimi alacağım. şubatta yükseklisansa başlamak için toıec e gırıp geçmeyı umuyordum ama bıze dıl kursuna devam edeceğimiz söylendı. yabancı diller yuksekokul mudurlerı ıle toplantı yapılmış ve toıec ın denklıkten cıkarılmasını talep etmişler. bu konuyu da bır sorabılır mısınız? bızler toıec ten yeterlı puanı alırsak baharda ders almak ıcın unıversıtemıze donemez mıyız?
birde beni bilgilendiren ols...
şimdi sınav sonucumu üniversitenin personel daire başkanlığına versem verdikten sonra denklikten çıkarılsa bile daha önce toeicten geçenlerinde etkilenmesi gerekmez mi?