"Tüketicilerin Özel Alışveriş (Private Shopping) Siteleri İçin Yapılan Televizyon Reklamlarına Yönelik Satın Alma Davranışları" başlıklı anketim

Gamzecakmak

Öğrenci
"Tüketicilerin Özel Alışveriş (Private Shopping) Siteleri İçin Yapılan Televizyon Reklamlarına Yönelik Satın Alma Davranışları" başlıklı anketim

Merhaba,

Marmara Üniversitesi - Sosyal Bilimler Enstitüsü - Reklamcılık ve Tanıtım Bilim Dalı'nda hazırlıyor olduğum "Tüketicilerin Özel Alışveriş (Private Shopping) Siteleri İçin Yapılan Televizyon Reklamlarına Yönelik Satın Alma Davranışları" başlıklı yüksek lisans tezim kapsamında yaptığım araştırma için aşağıdaki linkte yer alan anketimi cevaplayabilir misiniz? Trendyol, Markafoni, Limango Özel Alışveriş sitelerinin en az birinden alışveriş yapmış olanlar anketi cevaplandıracaktır. Bu sitelerden alışveriş yaptığını bildiğiniz kişilere anket linkini ulaştırabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

surveey.com, online anket sistemi

sender78

Öğrenci
anket hazırlamanın ve en zoru olan anket doldurtmanın ne demek olduğunu bilen bir asistan olarak görünce hemen yanıtladım :) umarım umduğunuz sayıya ulaşırsınız

sidneh

Profesör
Dolduracaktım ama o 3 siteden hiç alışveriş yapmadım, benim internet alışverişim elektronik ürün genelde. :) Yapan arkadaşlarımı yönlendireceğim mutlaka.