Arkadaşlar merhaba ben X üniversitesinde 10.09.2012'de yüksek lisansa başladım. 1 yıl ders aşamasını tamamladıktan sonra 2013 temmuz alımlarında Y üniversitesine atandım. Arş gör olarak Y üniversitesine resmi başlama tarihim 19.09.2013 . Dil eğitimi için Antalya'ya gittim ve eğitim sonunda 65 puan aldım IELTS den. Kadromun bulunduğu yere gidip 35. maddeyle Yüksek Lisans yaptığım üniversiteye görevlendirmemi istedim. Dil eğitim evrak işleri falan derken 25.08.2014 tarihinde yani Yl nin 5. dönemine başlamış oldum. Şu anda 6. döneme girmiş bulunmaktayım. Bu gün bana enstitü işlerinden 2015 Haziran ayına kadar tezi bitirmem gerektiği söylendi. Ben de buraya başlama tarihimin 25.08.2014 olduğunu dolayısıyla zamanımın olduğunu söyledim. Ayrıca zaten kadromun bulunduğu yere 19.09.2013 te atandım onu mu göz önüne alacaksınız dedim. Hayır 2012 ilk Yl ye başladığın tarihi dediler. Şimdi arkadaşlar muhtemelen benim tezim Haziran'da bitmedi veya bir 6 ayda dil eğitimi için uzattım yine bitiremiyorum. Şu and Yl yaptığım üniversite hangi tarihi dikkate alıyor alıyor. Eminim forumda bir çok kez sorulmuş bu tarz sorular vardır. Benim durumumu yaşamış ya da bilgi sahibi biri varsa veya bir link yönlendirebilir mi? Sonuçta benim Arş gör olmadığım tarih (2012) nasıl dikkate alınıyor. Ya da benim 6. dönemim olsaydı ve ben yeni öyp ye atansaydım ve direk 65 almış olup başlasaydım hemen benim kadromla ilişkimi mi keseceklerdi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.