üds ihtiyaç uzaktan eğitim

polat59363

Öğrenci
ben kursa gidemeyecegim evde hazırlanırken de mecburen bir yardıma ihtiyacım var bu konuda online egitim veren siteler hakkında tam manasıyla bir fikir sahibi olamadım.eger bu konuda tecrübe sahibi arkadaş yardımcı olursa sevinirm.
en çok dikkatimi çeken site bu konuda ihtiyaç oldu ondan dolayı onu sordum ama digerleri hakkında da fikir sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
 

naz.

Öğrenci
hocam remzi hocayı öneririm siz dilsem diye aratırsanız internetten bulursunuz eskişehirde bi hoca.online eğitim veriyo ve şu ana kadar gördüklerimin en iyisi.ben 1 yıldır remzi hocayla hazırlanıyorum ve aldığım puan 87.5 çıkar dediği herşey çıktı.
 

duygumetu

Öğrenci
onlinedersremz hoca.com dan yada remzi hoca.com dan ulaşın hocam gsm numarasıda mevcur ikinci verdiğim sitede. gayet başarılı sıfırdan başlayıp 85 lerı gördüm bende .. birçok arkadaşım devam etti kursa kimine yaramadı çünkü istikrar ve ödevler full itaat şart . RH gerekli olan her şeyi fazlasıyla sizlere veriyor, sınava hazır girdiğinizi hissediyorsunuz gerçekten . dışardan onlıne ders olur mu canım söylemlerine kulaklarınızı kapatın .. kurs başladı ancak çok geride sayılmazsınız , sıkı çalışmaya toparlarsınız bir arayıp fikir almakta fayda var..Tabi yinede tercih sizlerin ..İhtiyaç'ında ales inden başka yayın kullanmadım , kimseden duymadım da bir fikrim yok.
 

polat59363

Öğrenci
teşekkür ediyorum arkadaşlar ben d ihtiyaçtan kpssye bakmıştım gerçekten çok faydalı idi ondan dolayı üds yi de düşündüm acaba dedim.
rmzi hocanın internette bayaa okuyup denk gelmiştim bir de orayı arayıp fikir almakta fayda var yorumlarınız için teşekkürler
 
Üst