üds sonuçları-sosyal bilimciler

ozcan129

Öğrenci
Arkadaşlar üds açıklandı ilk girişim üds ye 46,5 aldım(İngilizce). Beklediğimden düşük geldi cevap anahtarıma bakınca hep iki şıkka indirdiğimi ancak yanlışı işaretlediğimi gördüm.Sizce üds mi daha zor yoksa kpds mi?Gördüğüm kadarı ile üds sosyal bilimler ortalaması baya düşük 35 civarı.Arkadaşlar bu arada puanlarınızı yazarsanız sevinirim.üds den yüksek alanlar (bu sınavda üds sonbahar 2011) tavsiyelerinizi bekliyorum...teşekkürler
 

BleuCheveluFill

Öğrenci
Ben de puanı düşük olanlardanım. 45 aldım. Artık iki sınavı kıyasladığımda zorluk derecesini ayırt edemiyorum. Sosyal Bilimler diğer alanlara nazaran daha zor oluyor. Kelime bakımından. Bir defa 53,75 aldım 2010'da. Bir yıldır geçemiyorum.
 

zkü

Öğrenci
benim şahsi fikrim; üds kpdsye göre daha kolay ama şu var ki ilk 40 sorunun ortak olmasıyla sosyal bilimler için pek farkı kalmamakta çünkü çoğunluk fen bilimleri veya sağlık bilimlerine yönelik olmakta.
 

turabe

Doçent
bence ilk 40 sorunun ortak olmasıyla zaten çok geniş olan sosyal bilimlerin alanı daha da genişlemiş oldu. ilk 40 soru ortak ve onlar da fen veya sağlık bilimleri olduysa sosyalciler daha da dezavantajlı duruma düşmüş olmuyor mu?!
 
Üst