Yard. Doç. Kadroları Hakkında

DEFNE12

Öğrenci
Bölümüm 3 öğretim üyesi şartını karşılamıyor, boş olan yardımcı doçent kadrosuna YÖK kadro vermedi. Bir daha kadro istendiğinde kadronun yeniden gelmeme ihtimali var mıdır?
 
A

Akademik Forum

Guest
yar.doç kadrosuna başvururken dil sınavı zaten üniversite yapıyor.Ayrıca yds puanıda isteniyor mu?
 

akademik88

Öğrenci
Okul dil puanı talep edebilir hocam fakat bazı okullar sadece kendi yaptıkları sınavın sonucuyla yetinebilmekteler.

yalniz bunu direk okul istemedi, okul uzerinden dolayli olarak YOK istedi. cunku basvurular once oraya gidiyormus. onlar tamam derse universite isleme koyabiliyormus. yoksa okul bize kalsa gerek yok ama YOK boyle istiyor diyorlar.
 
A

Akademik Forum

Guest
öyp ile yüksekookula atandım ve hiç öğretim üyesi yok 6 seneye çok şey değişir ama yardoç olmak yüksekokulda daha mı kolay olur.Birde ilerisi için yüksekokulda yükselmenin avantajları dezavantajları neler
 

Kl79

Öğrenci
Hocam üakdan Doçent ünvanı almış biri üniversitede Yardımcı Doç kadrosuna başvururken merkezi yabancı dil yani yds yada Toefl ,pte gibi tekrar geçerli dili alma zorunluluğu varmıdır? (bizim ünv de yrd. doç için ilk şart doçentlik sınavı için olan yabancı dil puanınını almış olmak var)yoksa zaten doçentliğe başvururken dil puanını aldığı için bu şart ortadan otomatik olarak kalkarmı şu yüzden soruyorum ÜAK Doç. başvurusu yaparken ieltsden geçerli notu alıp başvurmuştum ama 2 sene geçtiği için geçerliliği dolmuş durumda ünv kadro sınavı açarsa başvursam doç ünvanı olmama rağmen başvuruda tekrar dil şartı ararmı?
 
Üst