YDS İzmir Kurs

Berk Bonin1

Öğrenci
YDS sınavı için önereceğiniz kurs var mıdır? Bu arada sınava nasıl çalışmamız gerekmektedir? tecrübeli arkadaşlardan önerilerini duymak isterim.. önereceğiniz gramer ve kelime kitapları hangileridir? amacım 75 puanı tutturmak.. şu an elimde üç tane üds notu var en son 2010 yılında girmiştim.. içlerinde en yüksek puanım 57.5.. o da 2010 bahar dönemindeki sınava ait olması lazım.. bu yılki öyp tercihlerinde bu puanı kullanabiliyor muyum? üds ömür boyu geçerli diye bildiğim için soruyorum.. şimdiden teşekkürler..
 

ilhanerdem

Öğrenci
izmirde batı akadeik diller eğitim kurumunu önerire bilirim ailemden gidenler var BATI AKADEMIK DILLERİ Araştır istersen...iyi çalışmalar
 

lethy

Öğrenci
hocam fiyat da çok önemli ama. çoğu kurs, ders saati başına fiyat biçiyo bütçe yetmez bizim gibi öğrenci adama. çağdaş akademinin fiyatlandırmasını biliyomusunuz?
 

Berk Bonin1

Öğrenci
lethy çağdaş akademiye ben daha önce gittim özlem hoca giriyor derslere küçük bir yer ama iki sınıf var ve sınıflar çok kalabalık yine de dersler verimli geçiyordu.. ben bir kere gittim.. gramer ağırlıklı ders işleniyor.. 3 tane deneme sınavı yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.. ben ikisine girmiştim.. 66 civarı idi puanlarım.. ama gerçek sınavda 46 almıştım.. vocabulary çok ayırt edici oluyor malesef.. merak ettiğim doktora eğitiminde dil sıkıntısı olan bireyler (ben gibi) nasıl başarılı olacak? diyelim ki atandık.. ya sonrası? insan düşünmeden edemiyor.. yabancı dil yüksek lisansta o kadar önemli değil.. ama doktorayı bilemiyorum.. bazı hocaların doktora tezlerini inceledim kaynaklarının yaklaşık üçte ikisi yabancı kaynak idi. yani iş yds ile de bitmiyor gibi geliyor bana.. batı akademik dilleri çok uzun bir eğitim programına sahip olduğundan cazip gelmedi.. iki yıl dil eğitimi veriyorlarmış. maddi durumum da açıkçası pek uygun değil orası için.. bornovada english academy var.. orayı düşünüyorum.. izmirliler bilirler.. izmirin en popüler yabancı dil kurslarından biri orası.. gidip de memnun kalmayanını daha duymadım.. muhtemelen oraya gidicem.. sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.. ilginize teşekkür ederim..
 
S

Sema Düzparmak

Guest
Çağdaş Akademi ,Meltem Hoca ...30 puanla başladım ,Nisan YDS sınavından 70 aldım...
 
Y

yabancı dill

Guest
ben Akın Dil'in uzaktan eğitimini aldım ve çok memnun kaldım. İzmir'deki kursuna giden tanıdıklarım da oldukça memnun kalmıştı şahsen öneririm.
 

yağmurlu1

Öğrenci
yıllardır binlerce öğrenci yetiştirmiş bir kurum olan benim ve hocalarımın da eğitim aldığı Akademik Batı Dilleri özellikle Akademik Çeviri eğitimiyle bilinir ama sınav eğitimleri konusunda da son derece başarılı.. Yücel hocamın üzerimde çok emeği var.. Reklam olarak algılanmasın İnandığım ve güvendiğim şeyin her zaman arkasında dururum ben faydalandım link attım sizde bir görüşün derim. https://www.akademik.com.tr/
 
Üst