YDS Online Eğitim Siteleri?

ogrenci07

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba;
Normalde bir işte çalışıyorum. Bu yüzden kursa zaman bulmam çok zor. site tavsiyesi olan var mı? ama online eğitim vermeli site...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

SAMİ1

Öğrenci
iyi bir kursun reklama ihtiyacı yoktur, reklam yapılıyorsa da reklamlarındaki zeka düzeylerine bakarak da rahatlıkla karar verilebilir hangi online yds centerlerdan uzak durulması gerektiğine.
 

Varuna

Öğrenci
Bu başlıklar altında ne reklamdır ne değildir anlamak çok zor, isim yada kurum ismi vermeden şunu söyleyebilirim önemli olan dersi kimin verdiği??? Kurum değil hocaya bakarsanız bir de çok reklamı yapılanlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Başarılar.
 

legal

Öğrenci
Remzi Hocadan bir kurs aldım. Kaynakları gördüğüm en güzel kaynaklar, cümle tarzları, kendi bulduğu yöntemler, kelime çalışmaları vs. Çeviri becerimi baya geliştirdiğini düşünüyorum. Ama ramazan girmesiyle çok devam edemedim ve gramere geçince bırakmıştım. Sonra gramer için Yunus Hocaya başladım ydstime.com sitesinden. Fiyatı daha uygundu ve başka bir hoca göreyim diye. Yunus Hocanın da gayet iyi güzel anlattığını düşünüyorum. Telaffuzları daha düzgün, ve herkese bireysel program yapıp gönderiyor. İkisine de tavsiyeyle başladım ve beğendim
 

parafiskalite

Yardımcı Editör
Ucretlı kurs ıcın; Remzı hocayı onerebılırım. Kaynakları cok ıyı. Akındıl’ı hıc almadım ama olumlu yorumlarını cok gordum. Yokdıl ıcın kamp almayı dusunuyorum.
Ucretsız olarak youtube Ercument Cem Cuhadar ve Hakkı Sahın hocanın vıdeoları cok guzel.
 

rümeysaerler

Öğrenci
Birçok online yds eğitimi veren kurum var. siz kurs mu yoksa hoca mı arıyorsunuz. Çünkü bu tür sınav hazırlık eğitimlerinde sırf isim yapan bir kursa gidip, expert olmayan bir hocanın sınıfına düşebilirsiniz. Ben youtubedan derslerini dinleyip, online değil ama video derslerini aldığım demet hocayı tavsiye edebilirim. bazı hocalar gramer stratejisinde öne çıkıyor ama bu sadece stratejiyle olmuyor maalesef. kelime öğretmek, okumaya ağırlık vermek de pek tercih edilmiyor bazı kurslarda çünkü daha çok kişiye kalıyor bu kısım. Ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki demet hocanın kelime dersleri kadar öğretici ve gramer, soru çözüm dersleri kadar mantığıma yatan bir ders izlemedim. konuyu anlayıp, dilbilgisi kurallarına bağlayıp, soruyu çözüyorsun.
 
Üst