YLSY İçin Sağlık Raporu

ezgby

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Beşiktaş Sait Çiftçi Hast.'nin laboratuvarında sorun varmış, ne zaman sonuçlar çıkar belli değil diyerek geri gönderdiler bu sabah beni.

Danışmanın hiçbirşeyden haberi yok. Boş yere gidip sıra beklemeyin.

Stell@

Öğrenci
arkadaşlar bugun numunenin polikinliğine gittim yarım saate işlemler bitti aksamda kan sonucu cıkar dediler yarın alacagım toplam 94+26 tuttu biraz fazla gibi ama ugrastırmadılar sırada yoktu hemen halletim

refycoz

Öğrenci
Merhaba hocam ben bugün devlet hastanesine sağlık raporu almak istiyorum diye sordum lakin "herhangi bir tahlil var mı?" şeklinde bir soruyla karşılaştım. Bu tahlil olayı nedir? hangi tahlilleri yaptırmalıyız ya da hangilerini yaptırmamalıyız?
Bir de Sağlık kurulu raporu için ne kadar ödeniyor? sağlık kurulu raporu alan varsa paylaşabilir mi lütfen?
Teşekkür ederim.

Stell@

Öğrenci
Merhaba hocam ben bugün devlet hastanesine sağlık raporu almak istiyorum diye sordum lakin "herhangi bir tahlil var mı?" şeklinde bir soruyla karşılaştım. Bu tahlil olayı nedir? hangi tahlilleri yaptırmalıyız ya da hangilerini yaptırmamalıyız?
Bir de Sağlık kurulu raporu için ne kadar ödeniyor? sağlık kurulu raporu alan varsa paylaşabilir mi lütfen?
Teşekkür ederim.

Hocam kan tahlili yapıyorlar oda iç hastalıklarla ilgili

refycoz

Öğrenci
Hocam kan tahlili yapıyorlar oda iç hastalıklarla ilgili

Evet hocam içhastalıklarıymış şimdi sizin de dediğiniz gibi. Zaten bir tek bu tahlil için daha doğrusu bu tahlil nedeniyle iç hastalıkları bölümü uğraştırıyor.
Ancak benden daha sağlık raporunu almayanlara tavsiye; kan aldırdığınız yerden kan numunesini bizzat kendiniz götürün laboratuara. Yoksa öğleden sonraya kalıp bir sürü beklemek zorunda kalıyorsunuz benim gibi.... biraz çabuklukla saat dokuz on gibi girdiğiniz hastahaneden saat 12 olmadan raporunuzla ayrılabilirsiniz böylece :) Benim bütün günümü aldı maalesef ki sırf bu kan numunesi yüzünden... umarım sizinki çabucak biter. Kolay gelsin tekrardan...

anti1990

Öğrenci
Bugun Ankara Numune Hastanesi Sıhhiye Polikliğine gıttım. Sabah serverlar çöktüğü için kayıt alamadılar, öğleden sonra yenıden giderek işlemleri gerçekleştridim. 2 saatte işlemler bitti, diğer hastanelere oranla daha rahat, çok beklemiyorsunuz. 6 tane hekıme muayene oluyorsunuz. Raporun yarın çıkmasını bekliyorum. Ücrete gelince 96 lira muayene parası 26 lira da kan tahlilleri için para ödüyorsunuz.

mehsaidmet

Öğrenci
arkadaşlar acaba orada ricacı olsak bu kan alma işlemlerini vs. geçseler olmaz mı? (yanlış anlaşılmasın, korkumuzdan falan değil de zaman açısından yani :) )zaten her muayene beyana dayalıymış bu da beyana dayalı olsa mesela. var mı hiç bu şekilde teklif eden ?

DemirGio

Öğrenci
''Yurt dışında öğenim görmesinde ve türkiye'nin her yerinde çalışmasında sağlık yönünden sakınca yoktur.'' ibaresi sağlık raporumun karar kısmında yer alıyor.

rapor nedeni ise 'üniversite' diye kayda geçirilmiş.

herhangi bir sorun çıkmaz, değil mi?