YLSY Kefillerleri

sidneh

Profesör
hocam çevrenizde 3.0 altında ortalamayla Amerikada kabul alan oldu mu? benim ortalamam 2.76. Devletin resmi burslu öğrencisi olmamız ve Türkiye de yüksek harf notu almanın zorluğu, 3.0 altındaki ortalamalar için kabul almamızda faydası olur mu

- - - Güncellendi - - -

bu konu hakkında fikriniz var mı [MENTION=16613]sidneh[/MENTION] hocam

Kabuller tek bir kritere bağlı olmadığı için 3.0'ın altında ortalama ile kabul alma şansımız var hocam. Bursumuz, diğer puanlarımızın (dil) yüksek olması, referanslarımız vs. kabulu almamızı sağlıyor.

everest

Öğrenci
Kabuller tek bir kritere bağlı olmadığı için 3.0'ın altında ortalama ile kabul alma şansımız var hocam. Bursumuz, diğer puanlarımızın (dil) yüksek olması, referanslarımız vs. kabulu almamızı sağlıyor.

anladım hocam birkaç üniversiteyle iletişime geçtim mail atmışlar şimdi gördüm. Provisional Acceptence verebiliyorlarmış. İlk senende belli bir ortalamayı yakalama vs. GRE den belli bir puan alma gibi.

- - - Güncellendi - - -

hocam sağlık kurulu raporu iki adet istenmiş. iki adet orijinal rapor veriyorlar mı? yoksa bir tane alıp fotokopi mi çektireceğiz?

everest

Öğrenci
Kefillerimden biri 23 yıllık sigortalı ancak şu an prim ödemesi 2 yıllık gecikmeli. yani şu an ödüyor ama 2 yıl geriden ödüyor bu sorun olur mu?

rotifer

Öğrenci
arkadaşlar meraba
kefillerin sicil numarlarını sgk nın adresinden sorgulayıp cıktısını aldım. Acaba bir yere onaylatmak gerekir mi?? yoksa bu cıktıda kabul görür mü ??

sametweb

Öğrenci
arkadaşlar meraba
kefillerin sicil numarlarını sgk nın adresinden sorgulayıp cıktısını aldım. Acaba bir yere onaylatmak gerekir mi?? yoksa bu cıktıda kabul görür mü ??

Barkodlu veya karekodlu belge istiyorlar telefonla sormuştum. Bu da e-devlet üzerinden alınabiliyor. Ama garanti olsun dersen bi SGK veznesinden kefiller bunu alabilir. Eğer kefillerin soyismi seninle aynı ise yakınım diyerekten sen de alabilirsin. Kimliğin fotokopisi yeterli. Ben bu şekilde aldım. Hem de son başvuru günü istanbuldan ankaraya gittim ve sabahtan sgk veznesi açılır açılmaz aldım çok kolaylık sağladılar. Kolay gelsin.