YLSY'yi Kazandık Şimdi Ne Yapacağız

Arkadaşlar merhaba öncelikle kazanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.Peki şimdi ne yapmamız gerekiyor sistemde gerekli evrakları göreceksiniz yazıyor faka ben bulamadım acaba hangi belgeleri vermemiz gerekecek sanırım 6sı ile 17si arası vermemiz gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

sevd

Öğrenci
Sanirim sisteme yukledigimiz 3 belge vardi ya en basta onlari goturmemiz isteniyor

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

shy

Öğrenci
Arkadaşlar belgeleri gördünüz mü bilmiyorum ama kefalet ve yuklenme senedi de var bunların orneklerini nerde bulacağız acaba saglik kurulu raporu var çok isimiz var inşallah yetisir

GT-I8190 cihazımdan gönderildi

tugbaozturk

Öğrenci
kefillerin çalışan olması şart mı emekli olsa olur mu bir de acaba bir kefil olsa yeter mi?

Hocam özellikle iki kefil diye belirtmişler 1 kefil kabul edeceklerini zannetmiyorum. Bir de çalışan olması şartı var devlette çalışanlar için 1 özelde çalışanlar için ise 5 yıl çalışmış olması gerekliliği de koymuşlar üstelik. Anne yada babanız bu şartları taşıyorsa kefil olabiliyor fakat sadece 1 tanesi.

rabaruba

Öğrenci
İstenilen Belgeler:

1. Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi
2. Transkript belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi
3. 6 adet fotoğraf (adı-soyadı yazılı ve kapalı zarf içerisinde)
4. Nüfus cüzdanı örneği
5. Yüklenme senedi
6. Kefalet senedi
7. Kefillerin çalışma belgesi
8. Kefillerin nüfus kayıt örneği
9. Sağlık kurulu raporu
10. Askerlik durum belgesi
11. Bilgi formu

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Bakanlık Merkez Bina 5.Kat C Blok 06648 Bakanlıklar / ANKARA

adresine postalayacağız yada elden vereceğiz.

Arkadaşlar merhaba öncelikle kazanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.Peki şimdi ne yapmamız gerekiyor sistemde gerekli evrakları göreceksiniz yazıyor faka ben bulamadım acaba hangi belgeleri vermemiz gerekecek sanırım 6sı ile 17si arası vermemiz gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

İstenilen Belgeler:

1. Mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi
2. Transkript belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi
3. 6 adet fotoğraf (adı-soyadı yazılı ve kapalı zarf içerisinde)
4. Nüfus cüzdanı örneği
5. Yüklenme senedi
6. Kefalet senedi
7. Kefillerin çalışma belgesi
8. Kefillerin nüfus kayıt örneği
9. Sağlık kurulu raporu
10. Askerlik durum belgesi
11. Bilgi formu

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Bakanlık Mernkez Bina 5.Kat C Blok 06648 Bakanlıklar / ANKARA

adresine postalayacağız yada elden vereceğiz.

çok teşekkür ederim hocam ilginize. sanırım meb de 6sında senetler nedir nasıl olmalı buna ilişkin usulleri açıklayacak

sevd

Öğrenci
çalışan arkadaşlar işten ayrılışını ne zaman yapmayı düşünüyor? ya da belli bir tarih var mı bunun için

cerih

Öğrenci
Sağlık kurulu raporu nasıl alınıyor bir bilginiz var mı ? Yani 2-3 günde çıkarılabilecek bir şey midir arkadaşlar?

shy

Öğrenci
Sağlık kurulu raporu nasıl alınıyor bir bilginiz var mı ? Yani 2-3 günde çıkarılabilecek bir şey midir arkadaşlar?

Gittiginiz hastaneye göre değişir ben önceden aldim bir devlet hastanesinden almaniz yeterli eğer istanbulda yasiyorsaniz Beşiktaş Sait Çiftçi hastanesi bu konuda profesyonel calisir size 5-6 saatte verir ve fiyati da en uygun yerdir. Hastane büyüdükçe almaniz yoğunluktan ötürü zorlaşır.

cerih

Öğrenci
Gittiginiz hastaneye göre değişir ben önceden aldim bir devlet hastanesinden almaniz yeterli eğer istanbulda yasiyorsaniz Beşiktaş Sait Çiftçi hastanesi bu konuda profesyonel calisir size 5-6 saatte verir ve fiyati da en uygun yerdir. Hastane büyüdükçe almaniz yoğunluktan ötürü zorlaşır.

Siz ne kadar ödemiştiniz? Bir de devlet hastanesinden randevu almam gerekiyor mu? Çünkü randevuyu en erken 15 gün sonraya veriyorlar.

shy

Öğrenci
Siz ne kadar ödemiştiniz? Bir de devlet hastanesinden randevu almam gerekiyor mu? Çünkü randevuyu en erken 15 gün sonraya veriyorlar.

Ben 100 lira gibi bir fiyat ödedim. Hayir randevu almiyorsunuz sabah 8.30 gibi gidip danismadaki birine soylediginizde süreç başlıyor zaten. Bahsettiğim hastane sirf bu isi yapiyor diyebilirim:)

Stell@

Öğrenci
Arkadaşlar ben ankarada oturuyorum burayla ilgili bi sorun olursa telefonla halledemediğiniz işlemlerde yardımcı olmaya calısırım aklınızda bulunsun zaten evrak işlerinde baya meb gidecem gibi gözüküyor