Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mehmet123456" data-source="post: 499755" data-attributes="member: 104803"><p>Arkadaşlar anlamadığım bir şey var..akademi bu kadar baskı altına alınırken, kadrolar damla damla verilirken bir sürü insan kadro beklerken, hocaların aldığı 100 TL yi kesmek için Sayıştay üzerinden eğitim kalitesinin düşmesi pahasına türlü kısıtlamalar yapılırken, akademik teşvik oyunlarından bahsetmeyecegim bile...</p><p>Yahu diyanete nasıl oluyorda 9500 kadro çıkıyor ? Hani kemer sıkma vardı kamuda . Üstelik Kasım 2018 de de 8500 kişi almış. Şahsi fikrim cikmamasindan yana ama hadi çıkardın çıkardın da bu akademik camiayla olan sıkıntı nedir ya. Bu resmen ceza vermek. Biz ne yaptık ta bu muameleye maruz kalıyoruz? Yıllardır kadro beklemekten artık kafayı yedim. Biz vatandaş degilmiyiz. Bizim vergimiz değil mi? Bizim oyumuz yok mu ????? Bu siyaset falan değil arkadaşlar işim olmaz siyasetle ama el insaf artık ya. Ben buradan uyarmak istiyorum bu şekilde bir yere varamayiz. Akademi günden güne çöküyor. Akademi ile ilgili Her yeni çıkan kanun yasa bizi ileri değil geriye götürüyor. Kimse görmüyor mu bunları ? Kimse anlatmıyor mu ? Biz nasıl sesimizi duyuracagiz? Herkese sabırlar diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet123456, post: 499755, member: 104803"] Arkadaşlar anlamadığım bir şey var..akademi bu kadar baskı altına alınırken, kadrolar damla damla verilirken bir sürü insan kadro beklerken, hocaların aldığı 100 TL yi kesmek için Sayıştay üzerinden eğitim kalitesinin düşmesi pahasına türlü kısıtlamalar yapılırken, akademik teşvik oyunlarından bahsetmeyecegim bile... Yahu diyanete nasıl oluyorda 9500 kadro çıkıyor ? Hani kemer sıkma vardı kamuda . Üstelik Kasım 2018 de de 8500 kişi almış. Şahsi fikrim cikmamasindan yana ama hadi çıkardın çıkardın da bu akademik camiayla olan sıkıntı nedir ya. Bu resmen ceza vermek. Biz ne yaptık ta bu muameleye maruz kalıyoruz? Yıllardır kadro beklemekten artık kafayı yedim. Biz vatandaş degilmiyiz. Bizim vergimiz değil mi? Bizim oyumuz yok mu ????? Bu siyaset falan değil arkadaşlar işim olmaz siyasetle ama el insaf artık ya. Ben buradan uyarmak istiyorum bu şekilde bir yere varamayiz. Akademi günden güne çöküyor. Akademi ile ilgili Her yeni çıkan kanun yasa bizi ileri değil geriye götürüyor. Kimse görmüyor mu bunları ? Kimse anlatmıyor mu ? Biz nasıl sesimizi duyuracagiz? Herkese sabırlar diliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...