Yüksek lisans Bilimsel hazırlık atılma kalktı mı ?

mmutlu38

Öğrenci
Hocam ITU kenarda bekliyo simdilik. Ben ODTU ogrenci islerini aradim eger kaldiginiz ders 2.donem de aciliyorsa (tabi bir yillik bilimsel hazirlik olarak kabul aldiysaniz.) dersi 2.donem de alip basarili sayilabiliyormussunuz. Eger acilmazsa da enstituyle gorustum, danismaninizla gorusun kaldiginiz ders yerine sayilabilecek bir baska bilimsel hazirlik dersi aldirabilir size dedi. Durumunuzu tam bilmiyorum ama fen bilimleri enstitusunden Cemalettin Hoca'yi(Eger EE ögrencisi iseniz) arayarak durumunuzu anlatin. Iyi bir insan yardimci olacaktir. Ancak tek donemlik kabul aldiysaniz bilimsel hazirliga donem sonunda basari sartina bakiyorlarmis. Yani dönem sonu ilisik kesiliyormus. Tüm bildigim bunlar Allah yardimciniz olsun.

Hocam ben 2 dönemlik kabul aldım fakat aldığım ders 2. dönem açılmayacakmış. :( Hocam da pek yardımcı olma taraftarı değil. Yerine başka ders aldırmayı kabul etmedi. Cemalettin beyle görüşüp tekrar ısrar ederim artık. Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim bilgiler için.

kyle_x7

Öğrenci
Hocam ben 2 dönemlik kabul aldım fakat aldığım ders 2. dönem açılmayacakmış. :( Hocam da pek yardımcı olma taraftarı değil. Yerine başka ders aldırmayı kabul etmedi. Cemalettin beyle görüşüp tekrar ısrar ederim artık. Hayırlısı olsun çok teşekkür ederim bilgiler için.

Hocam merhaba,
Sorun devam ediyor sanirim. Bu kez de enstitu baskani durumu degerlendireceklerini soylemis danismanima ve ilk gorusu olumsuzmus. Bi dedikleri digerini tutmuyor idari kadronun. Danisman hocam cok iyi niyetli yardimci olmak istiyor ancak celiskiler sinsilesiyle durum yilan hikayesine dondu. Ne yaptiklarini kendileri de bilmiyolar sanirim. Allah yardimcimiz olsun resmen vicdanlarina kaldik.

mmutlu38

Öğrenci
Hocam benim danışman hocamın iyi niyetinden şüphem yok ama ilerde zorlanacağımı düşünerek hiç yardımcı olmuyor. Sizin dediğiniz gibi enstitü başkanı da olumsuz düşünüyorsa hiç kurtuluşumuz yok maalesef. eğer başka bir şey öğrenebilirseniz bana da iletirsiniz inşallah :) İşte olduğum için de gidip peşinden koşturamıyorum maalesef :(
[MENTION=65984]kyle_x7[/MENTION]

Son düzenleme:

kyle_x7

Öğrenci
Hocam enstitusyle yine gorustum. Cemalettin Bey'in bana soyledigi enstitu muduru sizin hakkinizda bilgi sahibi olmadigi icin dosyanizi inceleyip konusmak istemistir, yoksa ders alabilirsiniz biz sizi sene sonuna kadar bekleriz diyor. Zaten yönetmelik de bunu gerektiriyor neden sorun cikariyorlar anlamiyorum bi iletisim problemi var sanirim aralarinda. Size söyledigim danismanin isterse baska ders de aldirabilir kaldigin ders yerine soylemini yenilediler. Ben de artik ugrasmiycagim gidip ders secimi yapacagim bi problem cikarsa da davalik olucaz :D Simdilik hepsi bu sizlere de kolay gelsin hem is hem okul zor valla [MENTION=54157]mmutlu38[/MENTION]

sontest

Öğrenci
Ben de odtü de bilimsel hazırlıktayım ve atılmak üzereyim. Allah rızası için sizin süreç nasıl işledi anlatabilir miisniz. Çok mağdur durumdayım, üstelik öyp liyim.

nanofly

Öğrenci
Ben de odtü de bilimsel hazırlıktayım ve atılmak üzereyim. Allah rızası için sizin süreç nasıl işledi anlatabilir miisniz. Çok mağdur durumdayım, üstelik öyp liyim.

Akademik personel ve eğğtim sendikaları, bu gelişmeler karşısında neden susuyor? Neden, bir hocamızın ya da öğrencimizin, ailelerin mağdur olmasına izin germeyiz. Kaxanılmış hakların peşinde olacağız, demiyorlar.

Son düzenleme: