Yüksek Lisans Tez Savunması

akademikkk39

Öğrenci
Evet hocam Sosyal Bilimler Enstitüsü'ndeyim ben de. Yani tezi bitirip sıkıştırıp koşturursan enstitüdeki çalışanlar yardımcı olur. Benim durumum da sana benziyor biraz kritik ama elimizden geleni yapmamız şart :)

Enstitü çalışanları yardımcı olur derken,onlara durumumu anlatsam jurinin erken toplanması için danışman ve hocaları ikna etmeye çalışırlar mı demek istediniz?Eylül'e kalırsa savunma,üzüntüden çok yaşamam herhalde.Öğretim Görevlisi kadroları yazın açılıyor genelde,Eylül sonrası pek olmuyor ne yazık ki :( kesinlikle,özellikle benim elimden gelenin fazlasını yapmam şart,zira yeterince geç kaldım.Bundan süreci olabildiğince hızlandırmalıyım.Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Enstitü çalışanları yardımcı olur derken,onlara durumumu anlatsam jurinin erken toplanması için danışman ve hocaları ikna etmeye çalışırlar mı demek istediniz?Eylül'e kalırsa savunma,üzüntüden çok yaşamam herhalde.Öğretim Görevlisi kadroları yazın açılıyor genelde,Eylül sonrası pek olmuyor ne yazık ki :( kesinlikle,özellikle benim elimden gelenin fazlasını yapmam şart,zira yeterince geç kaldım.Bundan süreci olabildiğince hızlandırmalıyım.Umarım emeklerimizin karşılığını alırız.

Hayır hocam onlar ellerinden geleni yapıp yardımcı olurlar tüm iş sende bitiyor eğer tezini bitirip enstitüye teslim edersen iki hafta içerisinde savunursun tezini. Benim de haziran sonuna kadar savunmam gerekiyor.