yüksek lisans tezi tablolar listesi güncelleme

agoodperson

Öğrenci
Hocam merhaba.

Bu zorunlu bir şey mi? Ben bu ay sonuna kadar YL mezuniyet işlemlerimi tamamlamış olacağım ve ilgili hususu ilk kez sizden duyuyorum.
 

agoodperson

Öğrenci
İlahi agoodperson. Arkadaş wordde yazımla ilgili bir sorunla karşılaşmış yaptığı tabloyu tablolar listesine atamıyor. Yüksek lisans mezuniyetiyle ne alakası var?

Hocam merhaba.

"Şeyma Gündoğdu"nun yazdığı konunun başlığı "yüksek lisans tezi tablolar listesi güncelleme". Dolayısıyla yüksek lisans ile ilgili diye düşündüm.

Özellikle bu dönemde çevremdeki kişiler enstitülerin istekleri karşısında bunalmış durumda. Soruyu soran kullanıcının, "tablolar listesine eklenen bilgiler için köprü oluşturma" hususunu enstitü tarafından getirilen bir zorunluluk olarak görme ihtimaline karşı, sorununun çözülmesine direkt olarak yardımcı olamasam da, benzer durumda bir kişi olarak, bu durumun zorunluluk olmayabileceğini aktarmaya çalıştım.

İlgili mesajımda detaylı bir açıklama yapmamak yerine soru sorduğum için aradaki ilişki anlaşılmamış olabilir. Kendi adıma özür dilerim.

Ayrıca, bu konu başlığını gereksiz yere meşgul etmiş olabilirim. Özür maksadıyla, bahsi geçen sorunun cevabını içeren video linkini ekliyorum. Umarım yardımcı olur.

Saygılarımla...

Link: https://www.youtube.com/watch?v=Isp54bDX6vo
 
Üst