Yüksek Lisansı Bırakıp Bütünleşik Doktora Yapmak

yclgr

Öğrenci
2012-2013 güz döneminde ÖYP ile kazandığım üniversitede Yüksek Lisans programına başladım ancak yüksek lisansa başladıktan sonra üniversitede bütünleşik doktoraya başvurabileceğimi fark ettim ve bunun için girişimlerde bulundum ancak YÖK ten yüksek lisans için 20 000 tl lik ödenek okul tarafından benim bir bilgim olmadan istenmiş. Bu isteği sonradan iptal edemeyecekleri ve talebin geriye yürütülmesi mümkün olmadığı için bütünleşik doktoraya geçmemin mümkün olmadığı belirtildi. Bu para YÖK ten istenmese bütünleşik doktoraya geçebilirmişim ancak bu paranın talebi yüzünden şu an mümkün olmadığı ve geçersemde ileride sıkıntılı bir durumda kalabileceğim söylendin. Mantığa uymayan bir durumla karşı karşıyayım açıkçası. Bu durumlar altında yüksek lisansı bırakıp bütünleşik doktoraya geçebilmem için nasıl bir yol izlemeliyim?
 

denizzznehir

Öğrenci
bende bütünleşik doktoraya başlayacaktım ancak yökten anabilim başkanına yüksek lisansa başlamam gerektiğine dair yazı gelmişti ve ben yükseğe başlamıştım...öypde yükseği yapmak şart galiba
 
Benim bir sorum olacaktı ben yüksek lisans Ders dönemini bitirdim.ortalamam 3.5 üzeri olduğu için bütünleşik doktoraya geçebiliyormusum.böyle bişey var mı acaba??
 
Üst