Hocam "Yurt dışında yabancı dil eğitimi
MADDE 8- (1) ÖYP araştırma görevlilerinden aşağıdaki şartları taşıyanlar, istekleri halinde yabancı dil eğitimi için en fazla altı ay süreyle 2547 sayılı Kanunun 39 uncu maddesinin birinci fıkrası kapsamında yurtdışına gönderilebilir.
(2) Araştırma görevlilerinin yurt dışında yabancı dil eğitimi alabilmeleri için;
a) Başvuru tarihinden önceki beş yıl içinde alınmış olmak kaydıyla, eğitim almak istedikleri yabancı dile ilişkin yabancı dil sınavından en az 65 puan almış olmak ya da eşdeğerliği ÖSYM tarafından kabul edilen yabancı dil sınavlarından eşdeğer puan almış olmak,
b) Yurtdışındaki bir yükseköğretim kurumundan yabancı dil eğitimi için antetli ve imzalı kabul belgesi almak, gereklidir.
(3) Yabancı Dil Eğitimi için yurtdışına gönderilecek araştırma görevlilerinden belirlenen şartları sağlayanlar, bağlı bulunduğu fakülte veya enstitüye başvurularını yaparlar. Enstitü/Fakülte yönetim kurulunda değerlendirilerek yurtdışına gönderilmesi uygun bulunan başvurular ilgili rektörlük aracılığıyla YÖK'e teklif edilir. Rektörlüklerce YÖK'e gönderilen teklifler Yürütme Kurulunda görüşülerek karara bağlanır."
Bu maddelerden ötürü 39. madde çıkarmamı istediler.
Çağrı merkezininde dilekçe numarasıyla bilgilendirme istiyorsunuz onlarda size döneceğiz diye telefonunuz alıyor ya da sizde arada arayıp dilekçemin sonucu ne oldu diye takip yapabilirsiniz . Hocam belki sizinkiler çıkmış haberiniz yok

bir arayın derim.
35. madde işleme koymamalarının sebebini ise şu maddeye bağlıyorla "(5) Yabancı dil eğitimini başarı ile tamamlayamayan..... " ya yurtdışı 39 . madde geri çekeceğim ya da başvuru sonucunu beklememi söylediler.