Kac netlerle bu puani bekliyorsunz?Eski sınavlardan ea 85+ alanlar bu sınavdan kaç bekliyor? Ben 84 bekliyorum ea.
Kac netlerle bu puani bekliyorsunz?Eski sınavlardan ea 85+ alanlar bu sınavdan kaç bekliyor? Ben 84 bekliyorum ea.
ales sınavı 2 yıl öncesine kadar normal seviyede yapılıyordu yani zaman yetmiyor fakat sorular hemen herkesin uzun zaman uğraşsa yapabileceği düzeyde idi. şimdi ne oldu bilmiyorum hem sorular zorlaştı hemde soru içeriği değişti.(mantık(sız) soruları)
deneme olarak şu anki ales kalitesinde hangi yayınevinin denemesi tercih edilmeli? Yardımlarınızı bekliyorum...
Ben pegemden çok memnundum. Denemesini de aldım. Puanım hep yüksek geliyordu ve zamanım artıyordu. Ama bu sınav bence denemelerden biraz daha zordu, süreyse zaten yetmedi. Pegem iyi bir yayınevi, sorun yayınlarda mı yoksa artık zor soran ösymde mi bilemiyorum şu an. Takdir sizin...
Lütfen cevap yazın....
Sözel 1 37-3, sözel 2 35-5 sayısal 1 12-2 olabilir. 86 civarı olur sanırım.
Bir önceki sınava göre düşünürsek bu netler 90 almanızı sağlayabilir.
İnşallah. Hesaplama motorları 86 87 arası veriyor ama sonuçlarda göreceğiz artık. sizin netleriniz nasıl?
Tam olarak şu kadar netim var diyemiyorum hocam; fakat bir önceki sınava göre daha fazla matematik yaptım ben de. Sözelleri her zamanki gibi yaptıysam, sonuç benim açımdan umut verici olabilir.
Hocam ben ilk defa girdim sınava. denemelerde de bu sonuçları alıyordum aşağı yukarı ama sınava ilk kez girdiğimden dolayı puanımla ilgili bir yorum yapamıyorum. daha önceki sınavda nasıldı peki? İnşallah daha güzel bir sonucunuz olur
İnşallah. Puanlarım 89-90 bandında, ama 40 soruluk sistemle birlikte soru tarzı ve standart sapmasının etkisi değişti. 50 soruluk sistemde 5 sözel yanlışı, 14 net matematikle 90 almıştım. Son iki sınavdır 89 alıyorum. Ama yanlışlarım bundan çok daha fazla. O yüzden sizin netlerinizle 90 alınabilir.