10 Mayıs 2015 ALES İlkbahar Sınavından Kaç Puan Bekliyorsunuz?

A

Akademik Forum

Guest
Kasım 2014'te sınavda rahatsızlandım 30 dakika soruları çözemedim. geriye 45 dk kalmıştı daha sözel 2'ye yeni başlıyordum.
Çok hızlıca neredeyse şıkların hepsini okumadan çözdüm soruları, 2 dk kala da son 10 soruyu -içinde mantık soruları da var- sallamak zorunda kaldım. Bu sınavın sonucu Sözel 1 33-7 Sözel 2 27-13 ile 80 puan aldım.

Dünkü sınav zor olsa da sözel 1 ve 2'yi süre bitmeden tamamladım 7 tane de Matematik çözdüm.

Sözel 1'den 35-5 Sözel 2'den de 30-35 arası doğru 5-7 yanlış bekliyorum. yaptığım 7 matematik sorusunun da doğru geleceğini düşünüyorum, çünkü çok kolaydı ve çoğu kişi benim cevaplarımdan yapmış :)

Sonuçlarımın böyle gelmesi durumunda bu sitedeki hesaplama motorunda 84 küsur çıkıyor. Standart sapma ile 87-88 gelirse buna hayır demem...

A

Akademik Forum

Guest
Bu sınavın standart sapması ile ilgili bir şey söylenebilir mi, önceki sınavdan kolaydı deniyor. Fakat süre açısından yine bu sınavda girenler ben de dahil sıkıntı yaşadık, yaşamışız. Sapma ile puanlar ne kadar yukarıya çekilir veya hiç çekilir mi? Neye göre, şuna, ales phan hesaplama motoruna ben önceki sınavda 3 puan eklediğimde aldığım puana ulaşıyordum. Kastedilen bu mu bilmiyorum ama sapmanın da bu puan civarında olduğu söylenmişti o zaman. Şimdi ne kadardır acaba, bunu soruyorum

K

Küheylan

Guest
Arkadaşlar merhaba, eadan sınava girdim. Say 1 38 soru say 2 20 soru soz 1 de 40 soru işaretledim. Say 1 ve say 2 den fazlaca bir yanlışım çıkmaz - mesela bsay 1den 3 diğerinden 1 gibi- ve Söz 1 de 40a yakın olursa, 38 39 gibi, ne kadar puan gelebilir. 85 üstü hedefiyle sınava girmiştim, gerçekleşir mi? Teşekkürler

akwamarin

Öğrenci
Bende sayisaldan girdim.
Say1 26,
say2 22
soz1 6 soru yapabildim.
Eger her bolumden 2 yada3 er yanlisim gelse 70 alma ihtimalim var mi acaba?

ack07

Öğrenci
2014 Kasım Ales
Soz 1 = 26 net
Soz 2 = 21 net
Say 1 = 1.75 net

Puan = 74.911'dı.

2015 Mayıs Ales Sozel 1'den 30 net Soz 2 den 33 net bekliyorum. Sanırım 83-84 puan gelir gibi.