11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

medeniyet21

Öğrenci
bu ösym çok sorumsuz kardeşim.olmuyor böyle.yıl 2013 olacak hala bir sınav 1 ayı buluyor.500 kişi elle okusaydı biterdi şimdiye.bizdeki optik kuyucular 2.dünya savaşından kalmadıysa:welcoming:

hiro

Öğrenci
1 ay önce haber cıkmıstı "yazılı sınav sistemi" gelecek diye o sistem gelirse vay halimiza kesin 3-4 ayda açıklanır :nevreness:

pnraky

Öğrenci
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3.sınıf öğrencisiyim ben de girdim bu sene alese akademisyen olmak istiyorum. ösym gerçekten saçmalamaya başladı. perşembe günü açıklanır gibi geliyor bana :S

pnraky

Öğrenci
saçma sapan bir sistem için birbirinizi kırmaya gerek yok bence belki emir arkadaş yardımcı olmaya çalışmıştır ösym işte ne yapacağı belli mi oluyo

relaxy

Doçent
ya bırakın ÖSYM'yi, YÖK'ten hiç ses soluk da çıkmıyor ya :) bi açıklama yapsa da millet ona göre ayarlasa kendini :) asıl hedefimiz YÖK arkadaşlar, ÖSYM sadece geçici bir heves :)

arkutakalin

Öğrenci
Biz insani bir şekilde ÖSYM'nin bu konuda çok hatalı olduğunu ifade ettik ama bazı arkadaşlar bunu megolamanlık bazıları ise saçmalık olarak algıladılar...Buyrun değerli arkadaşlar yorum sizin...Saygılarımla..

_EMİR_

Araştırma Görevlisi
Aslında hiç böyle olmazdı ilk defa oluyor. Her zaman bir değişiklik olurdu aday işlemleri sayfasında ondan sonra da açıklanırdı. Artık güvenmiyorum..

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama inanın ben daha önce de açıklanacağını duyurdum ve açıklanmıştı. Ben sizin beklediğinizi bildiğim için sevinip yazayım dedim ama olmadı tabii. Neyse hayırlısı olsun.