11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
adamlar herkesin bilgilerini dağıttılar bugün bie de ip numaraları kayıt altına alındı diyorlar şaka gibi girdim baktım kendi kimlik numarama her şey apaçık görünüyordu. var zaaf tabi kandırmasın kimseyi anca kendini kandırır

pedestal

Öğrenci
savunmaya bak sınavla ilgili zaafiyet yokmuş. ne demek ya kimlik numaramı bilen biri bütün bilgilerime ulaşabilicek. belki 5yıl sonra kimlik bilgilerim kullanılarak başıma bi iş gelicek.osym o zaman dur bakalım biz o tarihte bi açık vermiştik ama ip.leri kayıt altına almıştık bakalım kimmiş mi diycek. beyinsiz bunlar..
Halen açıklama yapıyor ÖSYM. Basınla kapışıyor. İşleri güçleri ne bunları ya?

castiel

Öğrenci
Eğer iddalar doğru ise;

Sonuçları alan adam soruları da alır. Zaten güvenilirliğini yitiren bu kurum daha da bitirecek bir şey bırakmamıştır.

relaxy

Doçent
yıl olmuş 2012 bu ÖSYM halen IP ile tespit yapabileceğini zannediyor daha doğrusu anlamayanlara yutturmaya çalışıyor proxy denen bi şey var hadi onu geçtim bi dünya IP gizleme programı var, hay Allah'ım ne günlere kaldık ya ??

pnraky

Öğrenci
Günaydın arkadaşlar. Ne yazık ki bugün de sürecek bu bekleyişimiz. İnşallah bugün açıklanır artık. Günün ilk mesajı benden olsun istedim :)

Japetos

Öğrenci
Günaydın... Ağzımı hayrı açmak isterdim ama bugün de açıklanacağına dair bir umudum yok benim. Hazırlıklı olalım bence... Bu ÖSYM KPDS ile ALES'i beraber açıklayacağım diye Cuma'ya kadar bekletecek bizi :(