14-15 Aralık 2013 AÖF Birinci Vize Sınav Görevlendirmeleri

  • Konbuyu başlatan ch.accepted
  • Başlangıç tarihi

xkare

Araştırma Görevlisi
Bilgilendirme için sağolun, biz de boşu boşuna sisteme bakıp duruyorduk.

Anadolu Üniversitesi en sonunda güzel bir iş yaptı demişken yine elden dağıtılıyorsa ne anlamı kaldı? Dekanlıktaki, bölümdeki memur 3-4 sınavda görev alıyor, araştırma görevlisine görev yok. Tekrar tekrar iade var mı diye çabala dur. Bölüm sekreterine ikide bir sor.

Tabi dağıtanlara da hak vermek lazım biz araştırma görevlileri 4000-5000 TL maaş alıyoruz, paraya ihtiyacımız yok, memurlar görev alsın daha mantıklı!

Biz araştırma görevlileri kimiz ki, hergün başka bir olay duyuyorum, paspas yapan, fatura yatıran, araç lastiği yuvarlayan, eşya taşıyan..... Bölümüm hocalarım bana kıymet vermiyor ki memur kıymet bilsin. Memurlar kadar adam sayılsak böyle durumlarla karşı karşıya kalmayız.
 

the end

Öğrenci
Bir kaç mesaj üstteki yazdığım:

Valla herkese 4 görev çıkmış bizim enstitüde bir bana çıkmamış bu arada sistemde bir şey yazmıyor eski sistem fiziksel olarak gelmiş görevler.. Boşuna sisteme bakmayın.

Bize bugün verdiler görevi hocam şaşırdım herkese görev çıkıp size çıkmaması ilginç.

Ben bir şey merak ediyorum üniversitedeki idari personel (sekreter ve memur) gözetmenlik alabiliyor mu? Biri onlardan sıra gelmiyor yazmış da, şaşırdım açıkçası.

- - - Güncellendi - - -

Hocam bana her seferinde talep etmeden çıkıyordu görev.Ama bu sefer talep etmeme rağmen çıkmadı. Geçen sefer 1 sınava mecburiyetten katılamamıştım onun etkisi var mıdır acaba? yada bu konuyla ilgili bir ceza felan var mı görev vermeme gibi??

Hocam bize verilen Sınav Uygulama Yönergesinde sayfa 4te "Sınav görevine geç gelen görevlilerin yerine yedek görevlilerden görevlendirme yapılır ve bu görevlilere sonraki sınavlarda görev verilmez." yazıyor. Belki size bu sebeple çıkmamıştır, geçen yılda da böyle bir uygulama olmuşsa.
 

-Fırat-

Öğrenci
Ben bir şey merak ediyorum üniversitedeki idari personel (sekreter ve memur) gözetmenlik alabiliyor mu? Biri onlardan sıra gelmiyor yazmış da, şaşırdım açıkçası.

Şaka gibi gerçekten değil mi, ama maalesef gerçek. En azından Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde öyle, diğerlerini bilmiyorum.
 
C

ch.accepted

Guest
Arkadaşlar bugünkü toplantıya gidemedim işim çıktı evraklarımı başka bir asistan arkadaş aldı. Toplantıda konuşulanları bana biri özetlerse özel mesajla sevinirim. Çok rica ediyorum.


Bir de bana İstanbulda üniversite temsilciliği için konaklama hariç 400 lira yatırmışlar sanırım. Az gibime geldi. 600 falan bekliyordum. Özel mesajla bana bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim. Çok acil cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. Görüşürz.
 

dutxuri

Araştırma Görevlisi
Sınav görevlendirme parasını alan var mı arkadaşlar, yoksa bana mı yatmadı? :(
Burada bir arkadaşım 1 hafta önce aldım dedi de..
 

dytseda

Öğrenci
ocak aynını sonundaki aöf finalleri için başvuru yapsam yetişir mi acaba ? ösym başvuru merkezlerine başvuru yaptıktan sonra ne yapılmalı?
 
Üst