2010 ÖYP Ek Yerleştirme Puanları

bergerac

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar işte bir süredir beklediğiniz ek kontenjan sonuçları. Bölümlerin bütün puanları ayrıntılı olarak yazmaktadır. Ellerine sağlık nazmi hocam =)
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Bunlar yüksek oldu çünkü yazınki atamada bir çok kişinin haberi yoktu ve çok fazla belirsizlik vardı.
 
Merhaba ben 3.sınıf Maliye Bölümü öğrencisiyim, Türkiye genelindeki üniversitelerde Maliye Bölümü, diğer iktisadi ve idari bilimler fakültesine bağlı bölümlere oranla daha az olduğundan dolayı ÖYP kadrolarında Maliye Bölümü mezun olanların veya ilerleyen yıllarda ( 2011-2013) mezun olacakların beklentisi ne olmalıdır ? ÖYP de diğer bölümlere yapıldığı kadar Maliye Bölümü mezunlarıda atama yapılacak mı yada ne kadar Maliye Bölümü mezununa ihtiyaç duyulacak.
Saygılar. Nazmi hocam bu konu hakkında bana yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten
 

an there

Öğrenci
nazmi hocam anlamadım şimdi bu sene yazın puanlar yükselir mi yoksa düşer mi? yani bizim için ölçüt ek yerleştirmeler mi yoksa geçen sene yazın yerleşenler mi ?
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Ek yerleştirme puanlarına yakın veya daha yüksek olacaklarını zannediyorum. Geçen yaz çok düşük puanlarla girildi çünkü bir çok kişinin haberi yoktu ÖYP'den ve ne olduğu bilinmiyordu şimdi insanlar daha bilinçli başvurucak yani yükselicek.
 

love_freedom

Araştırma Görevlisi
arkadaşlar ayni anabilim dallar arasnda epey (5-10) puan farkinin olmasinin sebebi öyp puani düşük olanlarin yüksek lisans meznu şarti aramasindandir.lisans meznu şarti isteyenlerin çok daa yüksek.

bilgilerinize ...
 

CaLCuLuS

Öğrenci
peki yüksek lisans mezunu şartı arayan bölümlerde not ortalaması olarak yuksek lısans not ortalaması mı kullanılır yoksa lısans not ortalaması mı??
 

ezgii

Öğrenci
arkadaşlar cariusul mü var hep başka seyler duyuyorumda.dil sınavında belirli bi puan almayok dmi nolur brz blgi vrn öyp hakkında taban puanlar nası
 
Üst