http://www.internethaber.com/thy-eylem-sendika-teknik--430679h.htm
Haber Takvim gazetesininmiş.İçerik doğru yada yalan ama çıkarılması gereken sonuç çok önemli.Malum (0=>1)=1 ve (1=>1)=1 denklikleri mevcut.
Hocam forumu agresif bulduğum için öfkeyle kalkan zararla oturur diyen bir haber paylaşayım dedim sadece.Nedir hocam anlamadım olayı.
Öfkeyle kalkmaları için yeterince neden var ki haklarını arıyorlar.Hocam forumu agresif bulduğum için öfkeyle kalkan zararla oturur diyen bir haber paylaşayım dedim sadece.
Marmara'nın y.lisans başvuruları 4-8haziran arası, eğer ales bu daha geç açıklanırsa sizce başvuruların uzatılması gibi birşey mümkün olur mu?
Pazartesi 17.00 da açıklanması muhtemel. Dün açıklanmasını bekliyorduk ama Pazartesiye kaldı galiba.başvuruların uzaması pek olası gözükmüyor, ales'in 4 haziranda açıklanacağını düşünüyorum dolayısıyla başvurulara yetişecektir...
Pazartesi 17.00 da açıklanması muhtemel. Dün açıklanmasını bekliyorduk ama Pazartesiye kaldı galiba.
Yaw alpertunga şu klavyenden moral verecek guzel seyler cıkmaz mı? Kalmasın kalmamalı da zaten.YL alımları başladı bazıları önümüzdeki hafta kapatacak YL başvurularını Hem kaç gün oldu sınav sonlanalı. Lütfen memur mantığıyla yazma O kadar da gerçekçi olmaDiğer pazartesiye kalmasın da
haftasonu açıklanma ihtimali yok mu
Gözlerim yaşarırhaftasonu açıklanma ihtimali yok mu