biyofizik
Profesör
valla kpds'ye kasacam bu sefer ne edem benim gitmemem lazım bu kursaEvet, öyle diyorlar genelde. KPDS'de yükseltiriz inşallah ya, daha ALES de var çalışılcak, okul sınavları da var, offf Allah'ım offf.
valla kpds'ye kasacam bu sefer ne edem benim gitmemem lazım bu kursaEvet, öyle diyorlar genelde. KPDS'de yükseltiriz inşallah ya, daha ALES de var çalışılcak, okul sınavları da var, offf Allah'ım offf.
Cevap kağıdını görüntüleyince o günkü stres ve yorgunluğum aklıma geldi , birde ona ek olarak kitapçıkların geç açıklanıp tam bir belirsizlik içinde beklemenin verdiği asabiyeti hatırladım , umarım herkes emeklerinin karşılığını alır,zaten ösym nin bizi pekte salladığı yok
valla kpds'ye kasacam bu sefer ne edem benim gitmemem lazım bu kursa
sorma bi de puan düştü 53,75 ehüsran mı hocam aşamadınızmı baraja ben gibi
irm valla şimdi asıl ders çalışma zamanı, üds'den önceki sınavda 63,75 ile kalınca bir tarafım kalktı ders çalışmadım ama adamın kalkmış k.çını böyle indirirler işte
şimdi kpds çalışma zamanı
bende 81.25 aldım gecen sınava göre 15 puan artı bu da %3 luk kesintyi karşıladı: bakalım yeni yönetmekilk nasıl çıkacak umarım puan kesintisyle ilgili daha doğru uygulama olur. herkese basarılar.
işte nasıl çalışmak lazım nerden başlamak lazım biri bi yol gösterse ya bana...
ben daha hiç dile çalışmadım nasıl çalışılır da bilmiyorum
Gramer ve paragrafta boşluk doldurma ile ilgili.
Tabii hocam ne zahmeti. =) Adreslerinizi mesaj atarsanız en geç çarşamba günü gönderirim.