2012 ÜDS İlkbahar Sınavında Herkese Başarılar

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
2012 ÜDS İlkbahar Sınavında Herkese Başarılar Dileriz. Sınav Giriş Belgelerinizin Çıktısını Almayı ve ÖSYM Güvenlik Tedbirlerini Bir Kere Daha Okumayı Unutmayınız!!

Akademikpersonel.org Yönetimi

"Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üzerleri emniyet görevlileri tarafından elle ve/veya dedektörle aranacak; çanta, cüzdan, cep telefonu, her türlü saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar ile kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve her türlü elektronik/mekanik cihaz sınav binasına kesinlikle alınmayacaktır. Sınavın yapıldığı bina içerisinde sınav öncesinde, sınav sırasında ya da sınavdan sonra bu tür cihazları taşıdığı tespit edilen adayın sınavı geçersiz sayılacaktır."
 

aDNA

Profesör
herkese geçmiş olsun. umarım herkes istediği puanları alır ve bu stresi bir daha yaşamaz...SInav soruları nasıldı arkadaşlar,geçmiş sınavlara göre değerlendirmeniz nedir?
 
Son düzenleme:

IMOTEC

Öğrenci
herkesin bildiği gibi 2010 sonrası zor bir sınav olmuş.Ben fen bilimlerinden girdim daha önceki sınavlarda hep bildiğimiz konulardan oluşurdu paragraflar mesela newton hakkındda bir paragraf gibi ama bu sefer konulara çok uzak kaldım. Herkes için hayırlısı olsun
 
Sosyal Bilimlerde diyalog, çeviri ve anlatımı bozan cümlelerin bulunması kısımlarının önceki yıllara göre daha kolay olduğunu düşünüyorum... Soruları hatırlıyorsanız paylaşalım arkadaşlar, ilk paylaşımda benden olsun; Özbekistan ile ilgili bir soru vardı, İskender'in fethinden başlayan sonra 16yy kadar sırayla geliyordu. E şıkkında ise Sovyetler döneminde ki bir durumdan söz ediyordu. Doğru yanıt umarım E dir :)
 

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
Ben ılk defa bılınclı ve hazır olarak UDS sınavına gırdim. Daha önce girdiğim sınav hıc hazırlanmadan ufflayıpp pufladıgım bır sınavdı. bana göre kolaydı. Paragraf konuları akıcıydı. Fakat 2 sık arasında kaldıgım cok oldu. Ard arda B yada C olarak ısaretlıdıgım sorular oldu. Hatta bır cloze testın 4 sıkkınıda A yaptıgım ıcın degıstırmek zorunda kaldım bırını. Böyle de bir tezatlık vardı bende. Sınav kasmadı. Rahattı. 2009 yılında sorulmus bır soruyu tekrar sormuslar.
 

üçnokta

Öğrenci
Evet bir Üds daha geçti. paragraflarda cevabı bulmak biraz zordu açıkcası. ama kelime soruları olsun, cloze tes, diyalog ve cümle tamamlamalar olsun zorlamadı
 

emreyz

Öğrenci
Soru kitapçığını ve cevapları ne zaman ilan ederler acaba?
Bir de arkadaşlar; boşluk doldurma sorusu vardı bir tane. Uçuş korkusuyla ilgili bir parçaydı. Orada travel ....... air kısmına siz ne cevap verdiniz? at, by, into, towars, upon vardı şıklarda
 

fizikçiyim

Öğrenci
by accompany vadı birde 2004 teki film sorusu vardı onu present yaptım ama şüpheliyim. şu as well as yapılan soruyu hatırlamıyorum ama neither nor işaretlediğim soru vardı
 

biyofizik

Profesör
geçen sınav 1 soruyla kalmama rağmen arsızlık edip yine çalışmadım :(
ama ilk defa bir sınavı anlayarak çözdüm umarım bu sefer hiç yoktan o 1 soruyu da yerine koyar öyle puan alır şu beladan ömür boyu kurtulurum.
geçen senelerden çok soru var diyo arkadaşlar çalışanların umarım Allah emeğinin karşılığını versin :)
 
Üst