ÖYP için ortalamanız gayet iyi. Ales puanınız normal ama dil puanınızın biraz yükseltilmesi gerekiyor. ÖYP puanınız 80 ve üzeri olsaydı atanma ile ilgili umutlu olun derdim ama 73 ile atanmak biraz zor. Ama ne olacağı belli olmaz hangi bölümlerde kaçar tane kadro açılacak daha bilemiyoruz. ÖYP'ye başvurun. Cari ilanları da takip edin. Ben sizin yerinizde olsaydım Kpss A'ya girerdim.Merhaba Mr December hocam bu sene iktisat bölümünden mezun oluyorum ortalamam 3.46, ales 80, kpds 23, ÖYP 73 Akademik kariyer yaparken Aileme yük olmak istemiyorum, sizce önümde hangi farklı alternatifler var? Teşekkürler.
657 ye tabii doğruları çat diye söyleyen,moral bozan alpertunga hoşgeldin Şaka bir yana gerçekler maalesef acı
gazi maliye mezunuyum 81 küsürat öyp puanım var yerleşebilme ve ankarada bir okula yerleşebilme ihtimallerim nelerdir bir fikir verirseniz minnettar kalırım
Hocam ankara olmayabilir fakat diğer anadoludaki üniversiteler(muhtemel açılacak kontenjanlar) gelir sizin puanınıza heryeri yazmayı düşünüyor musunuz?
öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ankara öncelikli tercihim olacak açıkçası ankaranın doğusundan tercih yapacağımı sanmıyorum
kuşkusuz ki artacağı kesin fakat ne kadar artar bilinmez sizin puanınız sınırda gibi.
ÖYP işi KPSS formatına dönüşmeye başladığı için puanlar yükselecektir haliyle...
92.65 - Türk Dili ve Edebiyatı