M
Mismisafir
Guest
Nazmi hocam msj'ımı görmemiş herhalde
Cevaplandıracak bir bilgili arkadaş yok mu.
Nazmi hocam bir de benim soruma cevap verseniz çok mutlu olacamİnsiyatif üniversitede artık tabiki ilan şartları kontrol ediliyor, eğer yönetmeliğe aykırı bir özellik ya da şart varsa ilan geri çekiliyor.
Kadro rektörlükten onaylanıp, Yök'e gönderilmiş dediler. Bu kadronun daha prosedür işlemleri var mı; yök geri çevirebilir mi? Geri çevrilmezse ilan edilmesi tahminen kaç gün sürer? Nazmi hocam bilgilendirirseniz sevinirim.
Zaten kadrolar rektörlüklere onaylanarak gidiyor, sonrasında YÖK'e sadece bilgi veriliyor ve olur bekleniyor bundan sonra kadro ilanının sitede yayınlanması kalıyor, eğer çok extrem bir durum yoksa geri çevrilmez yaklaşık 15 güne yayınlanır.
Şahsi fikrim üniversitenin oyalamak için verdiği cevaptır 2 ay çok fazla bu süreç için, zaten şurda kadroların kapanmasına 2 ay kalmış.Nazmi hocam ilanın 2 ay kadar yayınlanmaması söz konusu olabilir mi? üniversite kadro için gereken yazıyı yazdık diyeli 2 ay oldu.
Teşekkür ederim hocam.Şahsi fikrim üniversitenin oyalamak için verdiği cevaptır 2 ay çok fazla bu süreç için, zaten şurda kadroların kapanmasına 2 ay kalmış.
Bana da kadro rektörlükten onaylandı yök'e gönderildi denildi ama bir türlü yayınlanmıyor. Gereken yazıyı yazdık diye hangi birim söyledi size. Benim de iki ay sürecekse oturup alese çalışayım öyp puanımı yükseltmeye uğraşıyımNazmi hocam ilanın 2 ay kadar yayınlanmaması söz konusu olabilir mi? üniversite kadro için gereken yazıyı yazdık diyeli 2 ay oldu.
Siz de benim gibi alese calisip oyp puaninizi yukseltmelisiniz. Cunku zaten ilk 10 cagriliyor kazanacagimiz garanti degil. 2ayda yayinlanmayan kadro olmayan kadrodur benceBana da kadro rektörlükten onaylandı yök'e gönderildi denildi ama bir türlü yayınlanmıyor. Gereken yazıyı yazdık diye hangi birim söyledi size. Benim de iki ay sürecekse oturup alese çalışayım öyp puanımı yükseltmeye uğraşıyım![]()
Arkadaşlar Merhaba benim bi sorum olacaktı. Enstitüden bi kadro isteği yapıldı ilk seferde rektörlük onaylamadı, hocalar durumu anlatıp gerçekten ihtiyaç oldugunu belirtmişler ve rektörlük bayramdan önce kadro isteğinin yapılacağını söyledi. Takip etmek için dosya tarihini bilmek gerek ama ona da ulaşamıyoruz. Rektörlük bu kadronun uygun oldugunu onaylayıp YÖK'e yollarsa direkt olarak yayınlanır mı? Ayrıca bi eleme sürecinden geçer mi ? 2015e kalmadan bu senenın istekleri yayınlanır mı ? Teşekkürler şimdiden.
Yasal olarak öğrenmek mümkün değil. Ancak size bu bilgiyi verebilecek üniversitesi yönetiminden birisini sanıyorsanız öğrenebilirsiniz. Bazen bir bilgisayar işletmebide bu bilgiyi verebilir.Kadronun yök'e gönderilip gönderilmediğini, ne zaman ilan edileceğini nasıl öğrenebiliriz? Bilgisi olan varmı?