Arkadaşlar Ocak ayından beri cevap bekliyorum ancak hala tarafıma ulaşan bir şey yok. Aradığımda sürekli oyalıyorlar. Bilgi edinmek amacıyla dilekçe gönderdim ona da cevap yok. İçeriden edindiğim bilgi beni uygun görmedikleri yönünde ancak resmi bir cevap gelmediği için dava da açamıyorum. Vakıf üniversitesi olduğu için dava açmaya değer mi ondan da emin değilim açıkçası. 3.5 sene olmuş hala kapatılan üniversitede çalışmış olmanın ceremesini çekiyorum. Benim durumuda olup dava sonucu devlette çalışmaya başlayan arkadaşlarım var. Bir sürü mahkeme kararı var oralarda çalışmanın suç teşkil etmediği yönünde. Ama üniversiteler hala küçük hesaplarla insanların hayatını mahvetmeye devam ediyor. Çok yazık.
Gerçekten üzücü bir durum. En azından cevap vermeleri için belli bir süre olması gerekiyor. Bu şekilde sonsuza kadar bekletecekler mi yani? Çok saçma. Aslında yazılı olarak yazdığınız dilekçeye cevap vermek zorundalar. Eğer dava açmayı düşünürseniz bunu mutlaka bir avukatla görüşün çünkü siz bilgi edinme hakkınıızı kullandınız ve cevap gelmediyse bu durum dava açma hakkı doğurabilir. Ama tabi vakıf üni olduğu için ne kadar değer o konuda haklısınız. Umarım daha iyi fırsatlar çıkar karşınıza