Mr December
Baş Editör
Buluştuğunuz yere bomba ihbarı yapacağım
Zamanlama bu kadar kötü olabilirdi ancak. :/ 6 ocaga kadar Ankara dısında olacagımdan katılamayacagım.
Ben bu ıstanbul ve eskişehir buluşma fikrini çok sevdimKatılman iyi olurdu ama nasip. Dayak bile nasiple Büyük ihtimalle 2. toplantı İstanbulda 3. toplantı Esk. de ve yine Ankaraya döneriz...
Ben bu ıstanbul ve eskişehir buluşma fikrini çok sevdim
Yarın öğlen saatlerinde yer ve zamanı belirtiriz.Son durumda saat belli oldu mu ?
Takip ediyordum ancak katılımım belli olmadığı için bir şey yazmadım. Ankara'dayım zaten. An itibariyle de hafta sonu Ankara'da olacağım kesinleşti. Katılıyorum...Sevgili forum üyeleri, ÖYP'li arkadaşlar. Nazmi Hocanın ve diğer Editör Arkadaşlarımızın da katılacağı; ÖYP hakkında sorularınızın ve sorunların görüşüleceği, bilgi paylaşımları ile sohbet tadında gerçekleştireceğimiz toplantımıza tüm ÖYP'li ve üye arkadaşlarımızı bekliyoruz. 29.12.2012 'de yapılacak olup, katılımcı sayısına göre yer ve saati duyurulacaktır. Sevgiler.
face için organizasyon lazım hocam,düğün salonu falan tutumak gerek
Vahdet hoca ile konuşalım akşama netleştirelim şimdi face yayınlasam 50 kişi gelir ama fazla olmasın değil mi