Akademisyenlerin Yurt Dışı Görevlendirmeleri İptal Edildi Mi?

A

Akademik Forum

Guest
Uygulama universiteden universiteye gore degismekte ne yazik ki. Benim universitem benden, tez danismanimdan ve yurtdisindaki danismanimdan calismanin "gerekliligine" dair yazi istedi. Biz de yazdik yazilari gonderdik. Ayni zaman da Tubitak bursiyeri oldugumu da belirttim yazida. Durum biraz can sıkıcı. Bekle ve göre döndü ne yazik ki. Bi sürü masraf ettik bu arada ve daha 10.5 ay surem var.

emut

Öğrenci
Ben de Ekim döneminde Almanya'ya Erasmus'la doktora eğitimi için gidecektim. Hatta Haziran'da görevlendirmem yapılmıştı; ama şu an Rektörlük, durumuma ilişkin YÖK'ten görüş bekliyor. Eğitim ile ilgili bilgisi olan var mı? İzin verilmeme durumu olabilir mi?

Son düzenleme:

ercivet

Öğrenci
Tübitak ardeb 1001 2016 / 1. dönem sonuçları ne zaman acıklanır 1 aydır beklemede iptal olma ihtimali var mı? Yeni başvuru tarihleri 02.09.2016 da bitecek hala ses seda yok. Biliyorum olağan üstü durum var ama zaten o tarihe kadar incelemeler hallolurdu. Bildiğim kadarıyla bircok akademisyen de acığa alındı. bilgisi olan ?

celik58

Öğrenci
2219 Doktora sonrası 2016/1 yurt dışı araştırma programı da açıklanmadı. Temmuz ayının sonuydu normalde ama...Ne zaman açıklanacağı hususunda bilgisi olan varsa bizleri de bilgilendirsin lütfen... Onun da eylül ayında yeni başvuruları var..Ne olacak belli değil?