Ales 2011 sonbahar dönemi alabileceğini düşündüğünüz puanlar ?

Gny

Öğrenci
Gny arkadaşım ben de Türkçe öğretmeniyim siz yüksek lisans mı yapıyorsunuz yoksa araştırma görevliliği için mi istiyorsunuz?
Bu arada herkese maşallah hatırlıyorsunuz netleri ben hiç hatırlamıyorum. Net hatırladığım birkaç soruya baktım sadece o kadar.. İnşallah sınav açıklanınca paylaşacağım..

Ben atanamayan ve ücretli çalışmak zorunda bırakılan öğretmenler grubundayım hocam. Yüksek lisans amaçlı girdim ALES'e. Tabii duruma göre rotayı tamamen üniversiteye kaydırabilirim. ÖYP de düşünmüyor değilim doğrusu.

efee

Öğrenci
arkadaşlar sözelden, sözel 1:48net, sözel 2: 48net, sayısal 1 : 8 net, sayısala sürem yetmedi malesef :( kaç puan gelir acaba? nasıl hesaplıycaz?

erdemlikız

Öğrenci
arkadaşlar sözelden, sözel 1:48net, sözel 2: 48net, sayısal 1 : 8 net, sayısala sürem yetmedi malesef :( kaç puan gelir acaba? nasıl hesaplıycaz?
85 ve üzeri gelebilir, standart sapmayı göz önünde bulundurursak +2, -2 bir fark olabilir, bir sözelci olarak bende yetiştiremedim 7 matematik yapabildim, bölüm nedir acaba ?

HepPmatematik

Öğrenci
ben yarın telefon etmeyi düşünüyorum, ayrıca dilekçe yazıp gönderilebilir...

Hocam ben bugün ösym yi aradım. Dilekçe yazıp şu adrese gönderebileceğimizi söylediler.

Adres : Ösym Başkanlığı 06538 Bilkent, Ankara

Benimle aynı fikirde olan hocalarım varsa dilekçe yazıp yollayalım. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar önemserler. Herkese teşekürler.
(Konu : söz-1 46. sorunun hatalı olduğu)

erdemlikız

Öğrenci
İnşallah:) 80 üzeri gelsin yeter ki kaç gelirse gelsin :) benim bölüm yabancı dil, sizin?
80 üstü hatta 85 üstü bile kesin gelebilir diye düşünüyorum,inşallah beklentinize göre bir puan alırsınız.
Hocam benim bölüm sosyal bilgiler öğretmenliği, benimde 85 üstü bir puan almam gerekli, soruları hatırlamadığım için bakmadım, 4 haftaya kadar açıklanır umarım sonuçlar :)

rumi

Öğrenci
Hocam ben bugün ösym yi aradım. Dilekçe yazıp şu adrese gönderebileceğimizi söylediler.

Adres : Ösym Başkanlığı 06538 Bilkent, Ankara

Benimle aynı fikirde olan hocalarım varsa dilekçe yazıp yollayalım. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar önemserler. Herkese teşekürler.
(Konu : söz-1 46. sorunun hatalı olduğu)

Hocam öncelikle teşekkür ederim çabaladığınız için.Bugün bende aradım, bana da dilekçe yazmamı söylediler, bu konunun peşini bırakmayalım hakkımızı arayalım, ben pazartesi dilekçemi göndericem inşallah, Ayrıca soruda verilen "Yemekten sonra içilen içeceklerden herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" ifadesini ÖSYM nin istediği gibi anlasak da dediğiniz gibi 46. soru kesinlikle yanlış. Kaldıki farklı bir anlamda çıkabiliyor.Ben dilekçenin sadece bu soru için yazılmasıından ziyade, yukarıda belirttiğim ifadenin daha net bir şekilde açıklanması gerektiği konusunu da içermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumdan doğan maduriyetten dolayı sadece 46. sorunun değil 43,44 ve 45. sorularında iptal edilmesini talep etmeliyiz. İfade şu şekilde verilseydi hiçbir anlam karmaşası çıkmazdı, " Yemekten sonra içilebilen içeceklerin herbiri farklı bir kişi tarafından içilmiştir" bu durumda yemekten sonra içilen 4 içeceğin hepsinin içildiğini anlayabilirdik.

Bence birlik içinde hareket etmeliyiz, dilekçede bu noktaların hepsine değinmeliyiz, herkezi bu konuda duyarlı olmaya çağrıyorum. Teşekkür ederim.

efee

Öğrenci
80 üstü hatta 85 üstü bile kesin gelebilir diye düşünüyorum,inşallah beklentinize göre bir puan alırsınız.
Hocam benim bölüm sosyal bilgiler öğretmenliği, benimde 85 üstü bir puan almam gerekli, soruları hatırlamadığım için bakmadım, 4 haftaya kadar açıklanır umarım sonuçlar :)

Açıklanır hocam dört haftayı bile bulmaz. İnşallah siz de istediğiniz puanı alırsınız :)

king1071

Öğrenci
-şimdi- derken önceden açılmış şube olduğunu, -bodrum- derken bodrumdan başka şube olduğunu anlıyoruz. bu nedenle Sözkonusu bankanın Bodrum dışında bir şubesi vardır. Cümlesinden bu anlam çıkar. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

kitokito

Öğrenci
sınavdan yüz üzerinden 100 bekliyordum. fakat hain felek yine yüzümüze gülmedi.son gülen iyi güler.

say1:45
söz1:42
say2:20

ea puanıyla kaç gelir acaba?