bilmiyorum ki?itiraz edilse ne olur acaba?
hocam ben bilmiorum..onlıne kımse yokmu bana yardım edebılcek.64 sozel kac puan getırıyor
anladım tesekkur ederım.bır arkdasım her soru asagı yukarı 1 puana denk gelıyor demıstı oyuzden sordu suan 65 netı gecen sınvada 72 nete 72 puan glmıs neye gore hesaplanıyor
"yemekten sonra içilen içeceklerden her biri farklı bir kişi tarafından içilmiştir."
bu ifadeden yemekten sonra her içeceğin içileceği kesin olarak çıkarılamaz. yemekten sonra tüm içecekler içilmeyip örneğin 4 içecekten sadece 3 ü içilip ve içilen bu içecekler farklı kişiler tarafından içilip 1 içecek boşta kalabilir.... bence de ifade net değil.. soru da" yemekten sonra içilebilecek içeceklerin hepsi içilecek ve farklı kişiler tarafından içilecek" şeklinde bir ifade olmalıydı.....İtiraz etmeliyiz; uzmanlar soruyu tekrar gözden geçirmeli eğer bahsettiğimiz gibi ifadenin net olmadığı konusunda kanaate varılır ve sorunun iptali söz konusu olursa puanlarda ciddi değişiklikler olur.
"yemekten sonra içilen içeceklerden her biri farklı bir kişi tarafından içilmiştir."
bu ifadeden yemekten sonra her içeceğin içileceği kesin olarak çıkarılamaz. yemekten sonra tüm içecekler içilmeyip örneğin 4 içecekten sadece 3 ü içilip ve içilen bu içecekler farklı kişiler tarafından içilip 1 içecek boşta kalabilir.... bence de ifade net değil.. soru da" yemekten sonra içilebilecek içeceklerin hepsi içilecek ve farklı kişiler tarafından içilecek" şeklinde bir ifade olmalıydı.....İtiraz etmeliyiz; uzmanlar soruyu tekrar gözden geçirmeli eğer bahsettiğimiz gibi ifadenin net olmadığı konusunda kanaate varılır ve sorunun iptali söz konusu olursa puanlarda ciddi değişiklikler olur.
herhangı bır msj glmedı ama bana
en etkili yol dilekçe göndermek bence, ösym tarafına gönderilen dilekçeleri işleme almak zorunda. eğer uzmanlar sorunun doğru olduğuna karar verirseler kaybedecek birşeyimiz olmayacak; kuşkumuz ortadan kalkacak ama soruda eksik bilgi olduğu kararına varırlarsa sorunun iptali gerçekleşir. nitekim 2011 sonbahar kpds sınavında olduğu gibi; tartışılan sorular uzmanlar tarafından tekrar incelenip bir basın açıklaması yapıldı böylece ortada şüphe kalmadı.kesinlikle haklısınız ama haklı olmamız neyi değiştrir ki ne yapabiliriz? basın STK ?
selam hocam bende nerdeyse senle aynı netleri yapmışım
söz1 : 40
say1: 46.25
say2:23 bunlara ne gelir hocam sizce??? 80 i geçermi nolur sizce ? :S
hayrola hocam ? bir rahatsızlık verdiysek özür dilerimsabahtan beriş bu soru yüzünden 2 paket sigara içtim :S gecen yıl 43.5 42 ve 26 say 2 ile 83.500 aldım hocam sttandart sapmayı düşünürsek 82 -+2 diyelim....