ALES Sözelden 95 Almak

kaya_06

Öğrenci
valla ben çıkmış soruları cözecem sonra bıde cıkmış mat sorularına baktım mı 85 olur 95 :):) ilk bindeyim hacı bu sefer

cerenhalk

Öğrenci
selam arkadaşlar benim sözel alesim 95.868. 4. girişte tutturdum :) çok hızlı çözmeye bakıyor bence ales.ne kadar çok test çözerek girerseniz o kadar çok başarı geliyor bence :)

hasan0688

Araştırma Görevlisi
sözelden 8-12 arası yanlış yapmasam çok rahat yapabilirdim herhalde:)matematikten sıkıntım yok ama sözelde dikkatsizlikten çok kaçırıyorum ya öyle böyle değil.mesela son aleste sözelden 11 yanlışım çıktı abartısız 8 tanesi dikkatsizlikten gitmiş.buna rağmen 87 geldi puanım.işin komik yanı da ben edebiyatçıyım:)

kaya_06

Öğrenci
sözelden 8-12 arası yanlış yapmasam çok rahat yapabilirdim herhalde:)matematikten sıkıntım yok ama sözelde dikkatsizlikten çok kaçırıyorum ya öyle böyle değil.mesela son aleste sözelden 11 yanlışım çıktı abartısız 8 tanesi dikkatsizlikten gitmiş.buna rağmen 87 geldi puanım.işin komik yanı da ben edebiyatçıyım:)

hasan seninkide ayrı bir durum valla bende coğrafyacıyım 85 aldım ama sınavda çiş sorunu yaşıyorum her sınavdan en az 20 dk önce cıkmak zorunda kalıyorum kı bunun öncesıde var. senin sorunun dikkatsizlikten ziyade cok emin yaklaşıyor olmanda olabilir birde bu acından düşün :D

kaya_06

Öğrenci
ek alımlara yetişio dimi ales ve üds?

büyük olasılıkla yetişecek arkadaşım . kasımda alımlar olacak diye cok sağlam kaynaklardan alınmış duyumlar olmasına rağmen benim şahsi kanatım üds kpds ve alesten sonraya bırakacakları yönünde zira öle yapmazlarsa ek alımlarda herkesin puanı sabıt olur ve anlamsız olur diye düşünüyorum yani buna göre bir tahminde bulunmak gerekırse 10 aralık gibi kadrolar acıklanır 133 gıbı ales ve sonra tercıhler başlar ( benim kanaatim bu yönde olması )

hasan0688

Araştırma Görevlisi
hasan seninkide ayrı bir durum valla bende coğrafyacıyım 85 aldım ama sınavda çiş sorunu yaşıyorum her sınavdan en az 20 dk önce cıkmak zorunda kalıyorum kı bunun öncesıde var. senin sorunun dikkatsizlikten ziyade cok emin yaklaşıyor olmanda olabilir birde bu acından düşün :D

hocam emin olmaktan da olabilir bazısı o yönden de gitmiştir ama doğru şıkkı bulup cevap kağıdına yanlış işaretleyebiliyorum.veya en komiği şu sıralı paragraf oluşturma sorularında numaraları karıştırdığımdan çok gidiyor:)bilmiyorum ki ne yapsam

CemSoganci

Profesör
kaya sen bi pet şişeye başlantı yap bunu böyle aş
bencede mervenın dedıgı gıbı otur calıs cıkmıs soru falan :d
benımde 84 u yukseltmem lazım hacı
turkce soruları ıcın bana bı cozum soyleyıverın bakalım

deucan

Doçent
valla ben 0 matematikle 78 aldım ama bende çalışarak artıyormuş mu bu sınav deneyeceğim bide çarpım tablosuna başlayacağım :)