ALES Sözelden 95 Almak

kaya_06

Öğrenci
cem soğancı kardeş senin sorununu ben biliyorum :D deu kardeş bi değişiklik yap calış bi sınavada:D XX06 yeni sısteme ederızde arada sanada edelim :) anca konuşun anasını satım hiç kımse nasıl alınır hangi kıtapları calıssak alırız kaç mat yaparız matları nasıl yukseltırız demıyor:D

alikuru

Araştırma Görevlisi
bence YGS mat 1 kitapları temin et, konu anlatımlı olsun önce (güvender olabilir), sonra farklı kaynakların mat 1 soru banklarını çöz, ne kadar soru çözersen sınavda o kadar net olarak döner, tabi en son çıkmış tüm ales sorularını analiz ederek çözmen lazım

muhibbi

Öğrenci
Açıkçası bende de aynı sorun var. Benim de alanım Türkçe ama gelin görün ki Matematikten 1, Türkçe'den 9 yanlışım var sanırım çok bilmekten oluyor hocam

Alttaki mesajım hasan0688 nickli üyeyeydi bu arada sitede yeni olduğum için tam alışamadım mesaj olayına.. Ben de Ales'e 2 kez girdim. 2009 kasım ve 2011 mayısta. İkisinden de 87 aldım ama hiç çalışmamıştım. Şimdi süre tutarak deneme çözümü yapmayı planlıyorum,bu şekilde 90 üstüne çıkılabilir sanırım.. Tek sıkıntı süre ve süre yetmeyecek telaşı içerisinde olduğum için dikkatsizlik.. Herkese başarılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Cevap vermek istediğiniz kişinin mesajının altında "Alıntı" butonu var ona tıklayarak cevap yazarsanız kime yazdığınız belli olur.

bilge baran

Öğrenci
Hah... Aradığım başlık buydu işte, geç gördüm ama. Benim de amacım 95. ÜDS'den sonra başlamayı düşünüyorum, geç mi kalırım sizce? Aslında bir aydan fazla bir süre hiç de az değil ALES için ama anasayfadaki geri sayımı görünce paniğe kapılıyorum. E hayıllısı ossun o zaman :)

hasan0688

Araştırma Görevlisi
Açıkçası bende de aynı sorun var. Benim de alanım Türkçe ama gelin görün ki Matematikten 1, Türkçe'den 9 yanlışım var sanırım çok bilmekten oluyor hocam

Alttaki mesajım hasan0688 nickli üyeyeydi bu arada sitede yeni olduğum için tam alışamadım mesaj olayına.. Ben de Ales'e 2 kez girdim. 2009 kasım ve 2011 mayısta. İkisinden de 87 aldım ama hiç çalışmamıştım. Şimdi süre tutarak deneme çözümü yapmayı planlıyorum,bu şekilde 90 üstüne çıkılabilir sanırım.. Tek sıkıntı süre ve süre yetmeyecek telaşı içerisinde olduğum için dikkatsizlik.. Herkese başarılar..

hangi mesaj banaydı hocam:)
ben de kara kara düşünüyorum bu dikkatsizlik olayını nasıl aşarım diye acaba psikoloğa falan gitsem yardımı olur mu diye düşünüyorum ya da ne bilim işte bu konuda uzman biri dese şöyle yaparak aşarsın dikkat meselesini harika olur.

bu arada bulunduğunuz yer sakarya görünüyor hocam ben de sakaryada y lisansa başladım:)

alikuru

Araştırma Görevlisi
Hah... Aradığım başlık buydu işte, geç gördüm ama. Benim de amacım 95. ÜDS'den sonra başlamayı düşünüyorum, geç mi kalırım sizce? Aslında bir aydan fazla bir süre hiç de az değil ALES için ama anasayfadaki geri sayımı görünce paniğe kapılıyorum. E hayıllısı ossun o zaman :)

son ana kadar hiç bir şey için geç değildir, sizi sizden daha iyi bilecek kimse de yoktur, siz çalışmaya başlayın ve işi ciddiye alın sonra NEDEN OLMASIN!

kaya_06

Öğrenci
ben de kara kara düşünüyorum bu dikkatsizlik olayını nasıl aşarım diye acaba psikoloğa falan gitsem yardımı olur mu diye düşünüyorum ya da ne bilim işte bu konuda uzman biri dese şöyle yaparak aşarsın dikkat meselesini harika olur.

valla hoca ne psikosu ne uzmanı burdaki insanlar bildigin canlı deneyleriz tecrube abidesi olan ınsanlar var onlardan yardım alman daha guzel olur

alikuru

Araştırma Görevlisi

valla hoca ne psikosu ne uzmanı burdaki insanlar bildigin canlı deneyleriz tecrube abidesi olan ınsanlar var onlardan yardım alman daha guzel olur

dikkat problemi yaşayanlar bilgisayar oyunları oynayabilirler, dikkatinizi toplamanıza ve odaklanmanıza yardımcı olur (abartmamak şartı ile), tavla, dama, satranç vs kesinlikle işe yarar :)

rosen

Öğrenci
benim de 87 yi 95 ve hatta ve mümkünse fazlası yapmam lazım, insanlar bu öyp yi akademik çalışma yapabilme yeri değil de atanamayanların iş kapısı olarak görüyolar bir hız bi çalışma yeni mezunlar doldurmuş kadroları yahu. hayırlısı bakalım ales yaparız da bi de üds var evlere şenlik!

muhibbi

Öğrenci
hangi mesaj banaydı hocam:)

bu arada bulunduğunuz yer sakarya görünüyor hocam ben de sakaryada y lisansa başladım:)
Mesajlarımı birleştirmişler siz de Edebiyatçıymışsınız ve sözelden 11 yanlış yapmışsınız ya ona istinaden yazdım. Ben de Türkçe öğretmeniyim ama 9 yanlışım var sözelde :( çok bilen çok yanılır diyorum artık=P Siz hangi alanda yüksek lisansa başladınız? Ben Sakarya'da öğretmenim,Bolu'da yüksek lisansa başladım..

azraeltr

Doçent
Kaya, inşaallah alırsın.
Benimde hedef 95 ve üzeri sayısal. Şuanki notum 91. Tek yapman gereken bol bol soru çözmek, insanlar bilemediğinden felan değil yetiştiremediklerinden veya hızlı çözemediklerinden kaybediyorlar. Ben özellikle Türkçe çalışacağım :)

hasan0688

Araştırma Görevlisi
Mesajlarımı birleştirmişler siz de Edebiyatçıymışsınız ve sözelden 11 yanlış yapmışsınız ya ona istinaden yazdım. Ben de Türkçe öğretmeniyim ama 9 yanlışım var sözelde :( çok bilen çok yanılır diyorum artık=P Siz hangi alanda yüksek lisansa başladınız? Ben Sakarya'da öğretmenim,Bolu'da yüksek lisansa başladım..

türk dilive ed abd hocam.bilim dallarına ayırmamışlar ama sınavı dallara göre yaptılar ben de klasik ed dan girdim.siz?

deucan

Doçent
Kaya, inşaallah alırsın.
Benimde hedef 95 ve üzeri sayısal. Şuanki notum 91. Tek yapman gereken bol bol soru çözmek, insanlar bilemediğinden felan değil yetiştiremediklerinden veya hızlı çözemediklerinden kaybediyorlar. Ben özellikle Türkçe çalışacağım :)

ulen paragrafın neyini çalışacan :) ben senin sözellerini yapayım sen benim sayısalımı yap :) olmaz mı??