ALES Sözelden 95 Almak

muhibbi

Öğrenci
türk dilive ed abd hocam.bilim dallarına ayırmamışlar ama sınavı dallara göre yaptılar ben de klasik ed dan girdim.siz?
Ben de kendi alanımda Türkçe Eğitimi üzerine yapacağım. Ben en başta Klasik Türk Edebiyatı istiyordum aslında ama Türkçe Öğretmenliği mezununu pek almıyorlar.. Kendi alanıma yöneldim. Bizde de alanlar belli değil ilerde Yabancılara Türkçe Öğretimi alanına ilgi duyuyorum şimdilik.. Hayırlı olsun bu arada inşallah seversiniz Sakarya'yı..

hasan0688

Araştırma Görevlisi
Ben de kendi alanımda Türkçe Eğitimi üzerine yapacağım. Ben en başta Klasik Türk Edebiyatı istiyordum aslında ama Türkçe Öğretmenliği mezununu pek almıyorlar.. Kendi alanıma yöneldim. Bizde de alanlar belli değil ilerde Yabancılara Türkçe Öğretimi alanına ilgi duyuyorum şimdilik.. Hayırlı olsun bu arada inşallah seversiniz Sakarya'yı..

sağ olun hocam hepimiz için hayırlı olur umarım.
pek sanmıyorum hocam ya bir kere küçük bir şehir için çok pahalı bazı hizmetler istanbul dan pahalı o yüzden ilk izlenim pek iyi olmadı yani:)

dygmsu

Öğrenci
bende 96 almak istiyorum:) bencede ya sözele zaten çok çalışmaya gerek yok hızlı roman okuyun hergün gazeteyi hızlı hızlı okuyun yeter:) sayısal içinde mat1 zaten bildigimiz temel mat.mat 2 de biraz zorluyor çözümü uzun olan sorular koyuyorlar.onun içinde çıkmış soruları çözmek yeterli.
mat.ten hiç yapamayan arkadaşlar üslü sayılar köklü sayılar denklem kurma ile 25 soru garanti ederler:) diğerleri içinde az buçuk problemlere ve grafik okuma falan baksınlar.
benim sorunum zamanla...bi soruyu kafaya takıp illa çözecem diye uğraşırken zaman gidiyor. bu sefer bende soru çözerek girmeyi planlıyorum.dil puanımıda yükseltmek istiyorum dilden sonra ales çıkmış sorularını çözecegim bakalım hayırlısı :)

Toprakcı

Öğrenci
Merhabalar ales sınavına hazırlanmak için hızlı okuma kursuna gitmeyi planlıyorum acaba bir faydası olur mu ? daha önceden böyle bir kurs almıs arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim

paper

Öğrenci
Ben de sozelciyim 83 falan aliyom genelde ama 90a yakin bi puan almam lazim. Matematigim de var biraz ama seytanin bacagini kiramadim son care dersane diyom ama sizce gerekli mi arkadaslar. Sinav önceden daha kolaydı artik gercekten zorlasti