Söz1, Say1, Say2. Geçmiş yılların öyp puanlarına bakabilirsiniz.kamu yönetimi hangi ales bölümlerini çözmeliyim ortalama ne kadar puan almalıyım
Bunları düşünmek için çok erken. Sizin bahsettıgınız ek kontenjanlar. Ama daha 2012 atamaları bıle yapılmadı. Geçen sene aralık ayında yapılan ek yerleştirmelerde kadro sayısı 768 di.teşekkürler. 2012 kasım ales ile birlikte en erken hangi ayda öypye başvurabilirim? haziranda en çok atama yapılıyormuş peki kasım sonrasına yakın aylarda tahmini kontenjanı söyleyebilir misiniz
Sözel ales, yani söz1, söz2 ve say1.iyi günler besyo antrenörlük mezunuyum öyp için alese gireceğim.hangi bölümleri (say-1,say-2,söz-1,söz-2)çözmem gerekiyor.bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.
Bölümünüzü kazanmak için öss'de hangi alandan çözdüyseniz aleste de o puan türünden çözeceksiniz.turizmde öyp ilanlarına başvurabilmek için ales'te hangi alan puanı önemli?
bilgi verirseniz çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkürler...
merhabalar ben güzel sanatlar fakültesi moda tasarımı mezunuyum ales te hangi puan türünü çözmem gerektiğini söyleyebilir misiniz ?
Mehaba, bu foruma defalarca yazdım, umarım bu kez cevap gelir.Ben GSF Resim bölümü mezunuyum.Aleste sadece 1. bölümden mi sorumlıyum?Ayrıca say-ea farkeder mi?Birde ÖYPye herhangi bir ingilizce sınavına girmeden başvuru yapılamaz mı?
Kaç olursa olsun %15 etkili.Teşekkür ederim.Haklısınız yds öyp'de etkili ancak şuan girsem bile intermediatte olmama rağmen 45 alabileceğime inanmıyorum.45 ve altı puan bile işe yarar mı sizce?
Mehaba, bu foruma defalarca yazdım, umarım bu kez cevap gelir.Ben GSF Resim bölümü mezunuyum.Aleste sadece 1. bölümden mi sorumlıyum?Ayrıca say-ea farkeder mi?Birde ÖYPye herhangi bir ingilizce sınavına girmeden başvuru yapılamaz mı?