veterinarius
Öğrenci
Yok hocam yatmadı henüz, bugün ya da yarın yatar ama.
inşallah hocam bekliyoruz
Yok hocam yatmadı henüz, bugün ya da yarın yatar ama.
inşallah hocam bekliyoruz
Gerçi şimdi farkettim de daha 2. haftadayız. 3. hafta çarşamba veya perşembe yatırır. Daha 1 hafta var hocam malesef
11.günde yatmıyor muydu sanki ben öyle hatırlıyorum o kadar uzun sürüyor mu eyvah
Bakalım inşallah sürmez
Tuhaf bir sınavdı. öğretmenler gözetmen ya da salon başkanı (salon başkanı olup olmadıklarını tam bilmiyorum) olarak içeri girdiler ben arş. gör. olarak yedek gözetmendim. Bir salon başkanı gelmemişti arş. gör. ve öğretmen olarak beklediğimiz iki yedekten öğretmeni alıp salon başkanı yaptılar. Sanırım artık ünvana hiç dikkat edilmeden rastgele görevlendirme veriliyor. Bir daha görev almayı hiç düşünmüyorum, tam bir saçmalık.
Ödemeler başlamış.
Araştırma görevlisi oldun da kendini öğretmenden üstün mü zannediyorsun? Ünvanmış ne ünvanın var? Kuru fasülye de kendini nimetten sayarmış. Görev almazsan alma. Duygu sömürüsü yapma. Sınav görevi açılsın diye dört gözle beklersin sen kimi kandırıyorsun.Tuhaf bir sınavdı. öğretmenler gözetmen ya da salon başkanı (salon başkanı olup olmadıklarını tam bilmiyorum) olarak içeri girdiler ben arş. gör. olarak yedek gözetmendim. Bir salon başkanı gelmemişti arş. gör. ve öğretmen olarak beklediğimiz iki yedekten öğretmeni alıp salon başkanı yaptılar. Sanırım artık ünvana hiç dikkat edilmeden rastgele görevlendirme veriliyor. Bir daha görev almayı hiç düşünmüyorum, tam bir saçmalık.
Araştırma görevlisi oldun da kendini öğretmenden üstün mü zannediyorsun? Ünvanmış ne ünvanın var? Kuru fasülye de kendini nimetten sayarmış. Görev almazsan alma. Duygu sömürüsü yapma. Sınav görevi açılsın diye dört gözle beklersin sen kimi kandırıyorsun.