Arkadaşlar şurası kesin ki sistemde aylar öncesinden kayıt olup sınav seçmenin bir anlamı yok. Biz araştırma görevlilerine benim bölümümde bir tane bile görev gelmedi. Sistemden bir haber olan idari personele bile birden fazla görev gelmiş. Karşımızda bu durumu şikayet edeceğimiz bir merci bile yok. Araştırma görevlisi olarak kaldığımız müddetçe iade görev almak için çabalayacağız, anlaşıldı.
arkadaşlar ben atatürk üniversitesinin sınavlarında gözetmen olmak istiyorum..peki bu üniversite hangi il ve ilçelerde sınav yapıyor..nereden öğrenebilirim
Onu söylemiyorlar hocam bizde de aynı dert var.
Anladım benim kastettiğimde hangi hangi üni.de olacağıydı ilçe konusunu bilmiyorum. Geçen defa İstanbulda avcılara çıkmıştı.hayır onu açıklamışlar kendi sitelerinde..ama hiç ilçe yok..hep il merkezleri var.yani demek istediğim ilçelerde bunlar sınav yapmıyorlar mı ki..
İlk kaydınızı fakülte ya d aenstitü sekreterliğinden yapacaksınız.
hocam ben perşembe günü idari işlerden kaydımı yaptırdım ösym sınavları için ama şimdi aöf sitesinde kaydınız yok diyor ayrıca anadolu üniversitesi için de mi kayıt yaptırmamız gerek yalnış yere mi kayıt olduk acaba fotoğraf falan da çekildi şifre de verildiAnladım benim kastettiğimde hangi hangi üni.de olacağıydı ilçe konusunu bilmiyorum. Geçen defa İstanbulda avcılara çıkmıştı.
hocam ben perşembe günü idari işlerden kaydımı yaptırdım ösym sınavları için ama şimdi aöf sitesinde kaydınız yok diyor ayrıca anadolu üniversitesi için de mi kayıt yaptırmamız gerek yalnış yere mi kayıt olduk acaba fotoğraf falan da çekildi şifre de verildi
kendi ağzımla söylüyorum Ösym ve Aöf diye dalgınlık hocam kusura bakmayın teşekkürlerAÖF Anadolu Üniversitesinin, ÖSYM başlı başına bir kurum ikisi farklı tabiki. AÖF için kurumuzdaki yetkili ile görüşeceksiniz.
AÖF Anadolu Üniversitesinin, ÖSYM başlı başına bir kurum ikisi farklı tabiki. AÖF için kurumuzdaki yetkili ile görüşeceksiniz.
Kendi üniversitenizin fakülte sekreterliğine başvurmanız gerekiyor.merhabalar, ben yıldırım beyazıt üniversitesi tıp fakültesinde araştırma görevlisiyim, osym sınavlarında gözetmen olmak istiyorum ama nereye başvurmam gerektiğini çözemedim farklı bir üniversiteye başvurabilir miyim?
Kendi üniversitenizin fakülte sekreterliğine başvurmanız gerekiyor.
Değerli hocalarım bu aöf sınavlarında iade edilen görevleri almak için nasıl bir prosedür uygulanıyor? İade görevi aldıktan sonra ne yapmalıyız?