A
Akademik Forum
Guest
Parkadaşlar halk bankasının aöf bünyesinde yapmış olduğu sınavların görev ücreti nedir? 17 ağustos için geldi de alıp almamakta kararsızım sınav 3 saat çünkü :/
Merhaba Arkadaşlar;
Biz AÖF il temsilciliğine başvurumuzu yaptık. Okuldaki kişileride sisteme kaydettik. Fakat mevcut sınavları seçmemize rağmen kimselere herhangi bir görev gelmedi. İlk kayıt işleminden sonra AÖF' sine herhangi bir belge göndermemiz gerekiyor mu?
Okuduğum mesajlarda bina sorumlusunun görev dağılımları yaptığı da yazıyor fakat bizde böyle bir ekran yok. Kayıt işlemlerini yaptığımız ekranda sol menüde ;
Duyurular
Bina Bilgileri
Bina Salonları
Bina Görevlileri
Raporlar
Şifre İşlemleri
Sık Sorulan Sorular
Güvenli Çıkış
Seçenekleri mevcut. Bizim bilmediğimiz bir durummu var acaba anlayamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
Bu hafta sonu sınav var fakat bize hiç görev çıkmadı. Görev talebini gis.anadolu.edu dan yapmıştım. Artık bu saatten sonra çıkmazmı? Yoksa eldenmi çıkacak yine eskisi gibi?
Merhabalar, 24-25 Ocak AÖF Görev ücreti yatan oldu mu?
15 i ve sonra yatmasının bir anlamı yok bu hafta lazımdıben aradım eskişehiri, döner sermayeye kadar ulaştım. ücretler bu hafta sonuna kadar yatacakmış. en geç önümüzdeki hafta pazartesi salı dediler.
15 i ve sonra yatmasının bir anlamı yok bu hafta lazımdı
An itibariyle yattı. (Kütahya)
Merhaba arkadaşlar, 18-19 nisandaki ara sınava başvurduğum halde görev çıkmadı. Acaba bloke koymuş olabilirler mi, en son girdiğim sınavda poşeti yanluş yerinden yırttım diye tutanak tutturdular problem olacak bişey yoktu ama