Arkadaslar hayirli olsun kac puanla yerlestiniz acaba.kalacak yer sorunum oldugu icin yazamadim aklimda kaldi bogazici.puanim 82 idi.
- - - Güncellendi - - -
Merhaba 78 puanla yerleştim ben de. Arkadaşlar burdan yazmak kolay olmuyor facebook ÖYP grubuna da yazmıştım bi grup oluşturalım orada.Ne dersiniz?
sitedeki duyuruya göre, sınav 9 mart pazartesi, saat 10da . okulu aradım, hödük gibi bi adam açtı. sınavı doğruladı. dersler de aynı gün başlayacakmış. hafta içi her gün, ve öğlen oluyormuş.
daha sonra yurdu aradım, konaklama için yardımcı olamıyorlarmış. zaten doluymuş, bir sürü yedek varmış ve boü öğrencisi olmak gerekliymiş vs. konaklama oldukça zor olacağa benziyor.
mart 2015 boğaziçine yerleşen arkadaşlar , dil eğitimi hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız ? genel olarak başlığı okudum ama en son gidenlerin düşüncelerini de almak istiyorum mümkünse. şimdiden teşekkürler
mart 2015 boğaziçine yerleşen arkadaşlar , dil eğitimi hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız ? genel olarak başlığı okudum ama en son gidenlerin düşüncelerini de almak istiyorum mümkünse. şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim ben de böyle düşünmüştüm zaten çok iyi oldu yorumunuz , bakalım artık umarım olurDil egitimi fazlaca iyi arkadaslar ama YDS icin ozel çalışmanız gerekecektir. Size ydse yonelik bisiler verilmesini beklemeyin. Turkiyenin dil birincilerinin gittigi okulda dil egitimi almak ayricaliktir. Bu egitimi yds icinden ziyade uzun vadede akademi icin yaptiginizi dusunun. Dili olmayan akademisyen cok eksik maalesef.
"OYP/2015-1 YL"
Hocam bende merak ediyorum bunu, geçen dönem eğitim alan arkadaşlar eğitimin kalitesi hakkında bizi bilgilendirebilirler mi?
- - - Güncellendi - - -
Hocam bende merak ediyorum bunu, geçen dönem eğitim alan arkadaşlar eğitimin kalitesi hakkında bizi bilgilendirebilirler mi?
- - - Güncellendi - - -
Merhaba arkadaşlar kalacak yer sıkıntısından dolayı tercih edip etmemekte tedirginim Bü ni, siz nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz ?