Boğaziçi Üniversitesini Dil Merkezi Kazananlar

aselhercai

Öğrenci
arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı olsun.inşallah güzel bir dil eğitimi alıcaz. :D ben bugün senet ve görevlendirme dilekçesi işlerini de hallettim. artık boğaziçinin web sayfasından duyuruları takip edicez. sınav için gerekli duyuru yapılacaktır... Tanışana kadar hoşçakalın :)
 

asregLe

Öğrenci
aselhercai hocam senet işlerini nasıl hallttiniz ? benim mrak ettigim görevlendirme dilekçesi çıktıktan sonra hemen burda kefilleride imzalatıp oylemi gitsek kurslara bi yardımcı olsanız. yoksa gidip kaydı yapıp sora okullara donup senetler oylemi imzalanacak.
 

elifbtmn

Öğrenci
herkese hayırlı olsun, ben de dil eğitimi için boğaziçi ünideyim :) şimdi senet işleri görevlendirme ve kalacak yer telaşı başladı..
 

sirinn

Öğrenci
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende boğaziçideyim, senet işlerini nasıl hallettiniz, kefillerinizin ikiside memur mu bu konularda yardımlarınızı beliyorum
 

aselhercai

Öğrenci
arkadaşlar, iki kefil istiyorlar. benim kefillerim okulda çalışan 2 öypli idi. ben de onlara kefil oldum. böylece onlar bana yamuk yaparsa ben de onlara yaparım :D senet 3 sayfa kararlar var içinde bir de kefil ve senin bilgilerin.. onu iki nüsha çıkarıyorsunuz. notere kefillerinizle gidiyorsunuz. noterde imzalıyorsunuz, senetin bir nüshası noterde kalıyor zaten, bir nüshayı da fakülte sekreterine veriyorsunuz. senette tutar falan yazmıyordu. öyle en sona fakülte sekreteri 1800 TL*6 ay diye yazdırdı. noterde hesap yapılıo ona göre notere para veriosunuz. biz notere 136 lira verdik. senedin tutarına göre noter para alıyormuş. bir de 39 madde ile dil kusu için görevlendirilmek için ayrı bir dilekçe yazıp, sonuç belgesinin çıktısını ekleyip bölüm başkanına veriyorsunuz. bölüm başkanı üst yazıyla fakülte sekreterine gönderiomuş. durum bundan ibaret. başka imza işiniz falan kalmıyor.. bence bir an önce halledip kurtulun. hepinize kolaylıklar diliyorum :)
 

aselhercai

Öğrenci
aselhercai hocam senet işlerini nasıl hallttiniz ? benim mrak ettigim görevlendirme dilekçesi çıktıktan sonra hemen burda kefilleride imzalatıp oylemi gitsek kurslara bi yardımcı olsanız. yoksa gidip kaydı yapıp sora okullara donup senetler oylemi imzalanacak.
hocam görevlendirme dilekçesi ile senedi aynı gün halledebilirsiniz. beklemenize gerek yok. zaten siz dilekçe veriosunuz onlar hallediyorlar. sonuçta görevlendirmek zorundalar hallolacak bişey o. senedi imzalayıp verin. kursa öyle gidin. kayıt falan olmak gerekmiyor. bi daha hazirana kadar uğramazsınız görev yaptığınız üniye:) kolay gelsin ;)
 

aselhercai

Öğrenci
YADYOK Sekreteri derslerin ana kampüste bir ihtimal kuzey kampüsünde olacağını söyledi.
ihtimaller zinciri yine başlıyor :) neyse ya hayırlısı olsun.. bu arada bi yerde sınavların 10 kasımda yapılacağı yazıyordu. marmara üniv. kendi sayfasında duyurmuş. sanırım tüm dil merkezleri aynı günde yapacakmış.. tabi bu da bir ihtimal :)
 

elifasci1

Öğrenci
arkadaşlar kalacak yer hakkında fikirerinizi alabilirmiyim.ben istanbulu hiç bilmiyorum.netten beşiktaşta misafirhane konukevi apart bakıorm.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
 

zeynep01

Öğrenci
boğaziçi üniversitesi sınıf belirleme sınavıyla ilgili hiç bir duyuru yapmamış arkadaslar acaba yapmıyacak mı? bir bilgisi olan var mı?
 

raven

Öğrenci
Arkadaşlar hepimiz için hayırlı olsun. Ben de kalacak yer bakıyorum, İstanbul'u da biliyorum ama yine de hala ayarlayamadım. Okulun o taraflarda ya da yakın yerlerde ev bakıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. Güney kampüsü ile kuzey kampüsü karşıkarşıya, çok yakınlar.İkisinde de olsa çok farketmez, güneyin manzarası var sadece :)
 

raven

Öğrenci
ya nerdeyse diğer üniversitelerin hepsi 10 kasım diye internet sayfalarına yazmış ama boğaziçinde hala birsey yok


Zeynep hocam yurtlara da baktım ama yakın civardaki yurtlarda nerdeyse yer yok.Olanlarda 3'er 4'er kişilik odalarda. Bu da bizim için sıkıntılı olur diye düşünüyorum. Ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(
 

ultramarin

Öğrenci
mrb bende 82.32 ile boğaziçindeyim arkadaşlar dilekçeyi verdim ama senet falan yok denildi şaşırdım sanırım bilmiyorlar daha ne yapacaklarını
 
Üst