Boğaziçi Üniversitesini Dil Merkezi Kazananlar

zeynep01

Öğrenci
yurtlara nası baktınız? bende telefon acıp sordum banada yok dediler. acaba gittiğimiz zaman yer olurmu telefondamı öyle diyorlar diye düsündüm.

zeynep01

Öğrenci
yaa çok pahalı aylık 2000 falan olanlar bile var:( bende yurtlara bakıyorum o yüzden kızlar, olmadı 2-3 kız beraberde kalırız tabi uyarsa ve isteyen olursa.

elifasci1

Öğrenci
okula yakın 2+1 filan bulursak öyle bişey yapabilirzz aslında.ilk 1 hafta otel veya akrabalarmızın yanında kalıp çevreyi araştırmak gerek...

rumelihisarüstü mahallesindeki evlere de bakabilirsiniz, okulun bulunduğu semt orası. gerçi öğrenciler büyük bir kısmını kiralamıştır ama boşta varsa bulabilirsiniz..tabi kiralar pahalı biraz.

zeynep01

Öğrenci
evet bende ilk gittiğimde tanıdıklarda kalacağım ama sürekli yanlarında kalmak istemiyorum. Çünkü çok ders çalısmak lazım... Okulun cevresindeki yurtlara mail attım gelişmeler olursa sizleride bilgilendiririm.

elifasci1

Öğrenci
evet çok ders çalışmak lazım hemde çoook benim ingilizce çok düşük ve biraz tırsıyorm.rahatım için fiyat yüksekde olsa biyer bulmam lazım :( zeynep hocam haber beklıyorum bilesiniz.bedevi hocam hemen bakıyorum netten bahsettiğiniz yere :)

raven

Öğrenci
Zeynep hocam ben de yurtlara telefonla ulaştım mecburen, ama olumlu sonuç alamadım. Kabul eden olursa ben de beraber 2-3 kız ev tutalım derim..Bir de ben kaydımı ostayla yapacağım sanırım umarım sorun çıkmaz

raven

Öğrenci
rica ederim. Dün kayıt tarihleri 1-9 kasım gözüküyordu bugün 31 ekim 4 kasım olmuş..Postayla umarım yetişir

aselhercai

Öğrenci
postayla evrak gönderecek arkadaşlar kayıt tarihinin ilk günü gönderin yoksa gecikme olur kayıp olur, riske atmayın.. gidince haber veren kargolarla yollayın ve ulaştı mı elinize diye üniversiteyi arayın... derim :) sınav güney kampüsündeymiş, acaba dersler de kesin orada mı olacak?

gregor samsa

Öğrenci
Ben de onu soracaktım başvuruları postayla mı yapacaksınız diye.İstanbul'a gidip sonra tekrar görev yaptığım yere dönüp senet işlerini halletmem sıkıntılı olacağı için ben de postayla yapmayı düşünüyorum kaydımı.Ama yetişir mi,bi aksilik çıkar mı diye de içime bi kuşku düştü:(