Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umarım misafirhanelerde yer vardır çoğu dolu bayram haftası olduğu için. boğaziçindeki misafirhanede de yer yokmuş. zaten 8 tane oda varmış. Keşke boğaziçini en sona yazsaydım
Kuzey- Güney Kampüsleri karşı karşıya, çok yakınlar , Kilyos olmadığı sürece sorun olmaz bence. Benim kargom da ulaşmış, kaydın yapılmış oldu dediler. Kalacak yer hala bulamadım
Benim kargom da ulaşmış,kaydım yapılmış.Dersler büyük ihtimal güney kampüste yapılacakmış.İnşallah kalacak yer bulursunuz bir an önce arkadaşlar.Tavsiye edeck bir yer düşünüyorum ama bulamıyorum.Boğaziçi civarı zaten çok pahalıdır.Tek vasıta mesafesinde olan yerler olabilir bu durumda
Kargo şirketleri de bayağı iyi çalışıyormuş bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.Saati saatine kargo hakkında bilgi verdiler.Emniyetli,mutlu bir yolculuk geçirdi evraklarım,bir günde de ulaştı.Şimdi reklamlar gibi oldu
evet görevlendirme yazısını onlar hallederde. senete bizim imza atmamız lazım daha ortada senet falan yok. Valla ben anlamadım bu işi ya sanırım öyp'yi hiç anlayamayacağım
Benim görevlendirme yazım hala yazılmadı ve bu gidişle de yazılması uzun sürecek gibi görünüyor.Şimdi ben görevlendirme yazım yazılmadan kursa başlasam görev yaptığım üni.de bir sorun olur mu?Soruyorum kimse tam cevap vermiyor,herkes birbirine aktarıyor.Araya bayram tatili girdiği için panik oldum.14 Kasımda kursa da başlamamız gerekiyor.Napcam ben ya