Benim haksızlıkları torpillileri falan savunduğum yok. Ben yıllardır bu forumdayım, yeni işe başladım ama torpil var, atanamıyorum diye ağladığım görülmemiştir mesajlarımı tek tek okuyabilirsin. Senin gibi birileri torpilli diye zihnime korku duvarı örmedim o kadar. Torpil var mı var. Adam kayırma var mı evet var. Benim puanım en iyi üniversitelere yetecek kadar yüksekti ancak şimdi yeni kurulumuş doğudaki bir üniversitedeyim. Ancak hala sızlanmıyorum, şikayet etmiyorum. Sadece elimdeki imkanı fırsata çevirmeye uğraşıyorum. Ağlayan ağlasın, sızlanan sızlansın kendi bilir. İşinin hakkını veren er geç atanıyor. Bu 4 üniversite değiştim demiştim yaşım 30'un altında. Adam bulabilirdim, milletvekili tanıdığımda vardı, 4 üniversite değişitim hepsinde beni seven hocalarım vardı, daha önce atanabilirdim. Ancak ben torpile inanmıyorum. Şimdi bölümümde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı üslerime açıkça "istifamı vereyim" dedim. Çünkü bahsettiğim gibi burası olmasa başka bir yer o da olmadı doktoryaı bitirir giderim. Bu kadar basit.Kimi kime şikayet ediyorsun hocam; yerleştiniz diye gerçeklere gözünüzü kapatmayın. Bu ülkenin gerçeğidir torpil. O yüzden mi karı-koca-çocuk, sanki aile şirketi gibi üniversiteleri sarmışlar. Benim uyuduğum yok, gayet de açığım. Hatta ötesini yazayım sana, kişiye kadro teklifi yapan hocalar var, sırf adamın babası önemli bir konumda diye ... Bu ülkede ne yolsuzluklar, ne haksızlıklar döndü. Neyle suçlanıldığını bilmeden ölen insanlar var. Kısaca hocam benim gerçeklere gözüm de kulağım da açık. Ben iyi konumlara geldiğimde de sorunları dile getirip haksızlıkların karşısında durmaya devam ettim, sense o kadar uğraşıp eninde sonunda bir kadroya girmişsin şimdi bana üniversitelerin sistemini, orada dönen haksızlıkları-torpilleri savunuyorsun. Savunma tezi olarak da çok komik bir argüman seçiyorsun ve diyorsun ki ''yeteri kadar bilgili değilsiniz, yeteri kadar çalışmadınız.''
Ha öğrencilerinize boş ümitler de vermeyin derim size; bu ülkede fizik mühendisi olup tuvalet temizleyen insanlar var. Keşke dediğiniz kadar iyi olmak yetse...
Gelelim o kadar torpil var ve neden akademisyenlik işine giriştim sorusunun cevabına;
O torpilleri yapanların hepsinin suratlarına davaları patlatıp hayatlarını karartacağım. Bu devran böyle gitmeyecek herkes emin olsun.
Şu anda akademisyensiniz diye değil, gerçekten vicdanlı bir insan olarak ve tarafsız olarak bakın olaylara ...
.
İkincisi atanınca şöyle yaparım böyle yaparım demişsin. Bugün o torpilli adamlar önün kesiyorsa o zamanda önün keserler. Ya Kurt doğarsın yada kuzu. Mesele ön kabullerle kabuğuna çekilmek değil temayülleri yıkabilecek cesareti göstermektir. Bugün torpillilere karşı elin kolun bağlı olduğu gibi yarında öyle olacak. Atanınca eline Thor'un çekicini vermeyecekler bilmiş ol.
Moderatör tarafında düzenlendi: