9 eylülü kazanalara...
merhabalar arkadaşlar , 9 eylülde dil eğitimi alımış tecrübeli biri olarak merak ettiğiniz soruları mükkün olduğunca cevap vermeye çalışacam...
1. seviye tespit sınavı :
kursun başladığı ilk hafta size 3 farklı sınav uyguluaycakalr, 1.si klasik üds testine benzer sorular soracaklar makul bir süre içinde 2. si writin olacak 3.sü ise speaking olacak, burdaki performansınıza göre sınıflara ayrılacaksınız.
2. barınma sorunu : barınma sorununu siz çözmek zorundasınız bu noktada 9 eylülün br katkısı olmaycaktır.
kampüs civraında oldukça çok apart bulunmaktadır, yada kursa gelenlerle tanışıp evde tuta bilirsiniz. ama sakın konak , bornova , alsancak tarafında tutmayın çünkü bucaya oarlardan ulaşım oldukça zor ve zaman alıcı
3. devamsızlık sorunu :
normalde 9 eylülün uyguladığı kural % 85 devam zorunluluğu ama bu konuda rahat olun , abartmamınz kaydı ile kurstan yeterince kaytarabilirsinz. zaten bir aydan sonra samimi olunca birbirimizn yerine imza atabilirsinz
ben bu şekilde tüksek lisansımın ders aşamsını çok rahat tamamladım
4. uygulanan eğitim
bence en önemli konu bu, arkadaşlar , kursumuza gelen hocalarımız ve iadri yönetim ne kadarda çok iyi niyetli olsalarda uyguladıkları sistem daha çok toeic sınavına yönelikti, sadece son iki ay üds ve kpds ye yönelik sorular çözdük bu da çok yeterli olamadı maalesef. yerinizde olam kurs başlamadan birlikte haraket ederk bu sistemin tamamen üds ve kpds ye yönelik olması hususunda idareye baskı yapardım. biz yandık siz yanmayın
yine sorularınız oldukça yardımcı olmaya çalışacam, hepinize başarılar diliyorum.....