yabancı dilleri arayan arkadaşlara siteden duyuru yapılacağını söylemişler fakat henüz bi gelişme yok cuma akşama kadar yolu var gerçi
2012 2013 Bahar Dönemi Yükseköğretim Kurulunun, Üniversitelere Öğretim Elemanı Yetiştirme Projesi kapsamında yabancı dil eğitimi alacak Araştırma Görevlilerinin Düzey Belirleme sınavı aşağıda belirtildiği şekilde yapılacaktır.
Sınav Yeri: DEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu
Sınav Tarihi: 25 Mart 2013
Sınav Saati: 13:30
İletişim: Akademik Koordinatör, Okt. Vesile GÜL YILMAZ 0 232 - 420 44 25 Dahili: 160
hocam istedikleri evrak var mı ? bilginiz var mı acaba?
Hocam internet sitesine sadece bu bilgileri yazmışlar, olsa yazarlardı diye düşündüm. Veya o gün sınavdan sonra şunları getirin derler belki. Ama sınava giderken bir şey götürmeyi düşünmüyorum.
hocam istedikleri evrak var mı ? bilginiz var mı acaba?
dil merkezlerine neye göre atanıyoruz? Yine öyp puanı gibi ortalama alınarak mı?
izmirde dogdum ama ben bile bucaya ilk defa gidicem
arkadaşlar buca bu kadar kötü mü ya biraz umut verseydiniz keşke bize :/ ayrıca izmiri bilen arkadaşlara birşey sormak istiyorum ben küçükparktan tınaztepe arabasına mı binerek yabancıdil yüksek okuluna ulaşabilirmiyiz?hocam bir kez olsa neyse 6 ay buca
arkadaşlar buca bu kadar kötü mü ya biraz umut verseydiniz keşke bize :/ ayrıca izmiri bilen arkadaşlara birşey sormak istiyorum ben küçükparktan tınaztepe arabasına mı binerek yabancıdil yüksek okuluna ulaşabilirmiyiz?
hocam ben ne yazık ki direk küçükparkta kalmıyorum osman gazi tarafında kalıyorum burdan bi otobüsle küçükpark ve ordan da 515 yaparım hem kentkart falan aldım daha uygun olur galiba bu şekilde bu arada 515 direk dokuzçeşmeler kampüsünün önünden geçiyor mu?