Öncelikle tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmayın lütfen.
Tezsiz yüksek lisans ile doktora yapamazsınız ancak müfettişlik için işinize yarar mı onu bilemiyorum.
Tezsiz yüksek lisans ile doktora yapabilirsiniz, gerekli şartları sağlarsanız.
Öncelikle tamamı büyük harflerden oluşan mesaj yazmayın lütfen.
Tezsiz yüksek lisans ile doktora yapamazsınız ancak müfettişlik için işinize yarar mı onu bilemiyorum.
Tezsiz yüksek lisans ile doktora yapabilirsiniz, gerekli şartları sağlarsanız.
06.02.2013'ten sonra tezsiz yüksek lisansa kaydolanlar doktora yapamıyorlar.
İlgili konu için; http://www.akademikpersonel.org/ana...zsiz-yuksek-lisans-doktora-yapilamayacak.html
hiç bir işe yaramaz
okuyana değer verilmez
yüksek lisans yaparsan yüksek lisans diploması diye bir kağıt verirler işte
Belki biraz vizyon artmaz mı?..Çok iç karartıcı olmuş
hocam bende bu alanda yuksek lisans programına basvurdum mulakata gırecegım ne gıbı sorularla karsılasabılırım yardımcı olursanız sevınırım ?y.lisansım da doktoram da aynı alanda. soruları alalım?
hocam bende bu alanda yuksek lisans programına basvurdum mulakata gırecegım ne gıbı sorularla karsılasabılırım yardımcı olursanız sevınırım ?
hocam lütfen bana yanıt verin bende mülakata gireceğim bu bölümden nasıl sorularla karşılaşırım bilgilerinizi paylaşırmısınızy.lisansım da doktoram da aynı alanda. soruları alalım?
Ben de iki bölüm arasında kaldim eğitim programları ve eğitim yonetimi ama biraz araştırma yaptıktan sonra eğitim programlarını seçtim tabi tersini soyleyen de oldu bakalım hayırlısı zaman gösterecek
y.lisansım da doktoram da aynı alanda. soruları alalım?