Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Alanında Yüksek Lisans

imagener

Öğrenci
06.02.2013'ten sonra tezsiz yüksek lisansa kaydolanlar doktora yapamıyorlar.

İlgili konu için; http://www.akademikpersonel.org/ana...zsiz-yuksek-lisans-doktora-yapilamayacak.html

Sayın hocam,

Düzeltme ve bilgilendirme için teşekkür ederim, ayrıca verdiğim yanlış bilgi içinde özür dilerim. Şimdi iyice düşününce bu konuyu tezsiz yüksek lisanstaki öğrencilerle konuştuğumuzu hatırladım. Bu da ders oldu. Artık araştırmadan bir şey yazmam:)))

A

Akademik Forum

Guest
hiç bir işe yaramaz
okuyana değer verilmez
yüksek lisans yaparsan yüksek lisans diploması diye bir kağıt verirler işte

A

Akademik Forum

Guest
gargamell hocam doktora eğitimini neden bıraktığınızı söyleyebilir misiniz?

ben eğitim yönetimi alanında yüksek lisansımı 2011'de tamamladım. Doktora yapmak istiyorum ama mülakatı geçemem diye düşünüyorum.
ales:89 yds:57.5 yls diploma:87.11 lisans diploma:66 bu notlarla doktoraya başlayabilir miyim?
yardımcı olanlara şimdiden çoook çok teşekkürler.

A

Akademik Forum

Guest
hocam merhaba bu bölümü neden bıraktınız ? bende yüksek lisans araştırıyorum ama hangi bölümden yapacağımı bilmiyorum.

A

Akademik Forum

Guest
Cevap

benim kardeşim yeni girdi. sorular örgüt, yönetim plunlama, okuldaki ikili ilişkiler, bir de turk eğitim sistemini geçmişten gunumuze yorumluyın gibi sorulur

demett44

Öğrenci
merhaba arkadaşlar size bi sorum olacak yüksek lisansa başvurdum bu yıl ve 3 bölüm kazandım ama hangisini seçeceğimi bilmiyorum. Eğitim yönetimi mi Eğitim programları mı yoksa Sınıf öğretmenliği mi?

Pazartesi günü kayıt yaptırmam gerekiyor ama hala karar veremedim :((( ne yapmalıyım hangisinin getirisi daha çok acaba eğitim yonetimi mi eğitim programları mi yoksa sınıf öğretmenliği mi ????

cylncmhryt

Öğrenci
arkadaşlar ben eğitim programları ve öğretim ana bilim dalı ile eğitim yönetim, denetim ,planlaması ve ekonomisi anabilim dalının ikisi arasında kaldım eğitim programları ve öğretim seçtim yüksek lisans için ne dersiniz doğru bir karar mı daha dilekçe vermedim

Ben de iki bölüm arasında kaldim eğitim programları ve eğitim yonetimi ama biraz araştırma yaptıktan sonra eğitim programlarını seçtim tabi tersini soyleyen de oldu bakalım hayırlısı zaman gösterecek :)

A

Akademik Forum

Guest
"Eğitim Yönetimi ve Denetimi" ile "Eğitim yönetimi teft., planl.ve ekon. " aynı mıdır?

matyas

Öğrenci
BEN MATEMATİK ögretmenıyım görev yapıyorum.bu konuda yuksek lısans yapmak bana ne kazndırır.para olur bı yerde sınavda puan olur..ne bilim yukselmek falan olur..pek bir bılgımyok. egitim üzerıne bı yuksek lısans ıcın bu bölumu secmem nasıl olur*?*** tesekkurler

- - - Güncellendi - - -

neden onu sectiniz ? ben de eğitim üzerine dusunuyorum sizce artıları eksıleri neler ? belki acıklamalarınız baana da seçim konusunda yardımcı olur

- - - Güncellendi - - -

Ben de iki bölüm arasında kaldim eğitim programları ve eğitim yonetimi ama biraz araştırma yaptıktan sonra eğitim programlarını seçtim tabi tersini soyleyen de oldu bakalım hayırlısı zaman gösterecek :)

neden tercıhınız o oldu belki bana da bır faydası olur? paylasır mısınız hocam

- - - Güncellendi - - -

y.lisansım da doktoram da aynı alanda. soruları alalım?

ben matematik öğrtolarak calısyorum.bu bölümde yuksek lısans yapmam bana ne fayda saglar ? egtim uzerıne birseyler yapmak ıstıyorum yuksek lısansda bu bölümü gördudm baya .. ne dersınız ne getıreleri olur.nerde ne işime yarar