ran
Doçent
Sınav ücretini yatırdıktan sonra gitmek gerekiyor herhalde eğitim bilgilerini değiştirmek için; değil mi?
Evet, aynen öyle.
Sınav ücretini yatırdıktan sonra gitmek gerekiyor herhalde eğitim bilgilerini değiştirmek için; değil mi?
Evet, aynen öyle.
merhabalar. Herkese cevap vermişsiniz size sorayım dedim o yüzden.
Ben diplomamı almadım 2012 mezunuyum. Elimde sadece geçici mezuniyet belgesi ve transkript belgesinin orjinalleri var. Bunlar da işimi görür mü ösym merkezine gittiğimde yani diploma şart mı?
Merhaba,
Elinizdeki belge (geçici mezuniyet belgesi) diploma yerine geçiyor. Varsa onaylı kopyalarıyla beraber orijinallerini de götürün. Sorunsuz şekilde işlemleriniz hallolacaktır.
Merhaba,
Elinizdeki belge (geçici mezuniyet belgesi) diploma yerine geçiyor. Varsa onaylı kopyalarıyla beraber orijinallerini de götürün. Sorunsuz şekilde işlemleriniz hallolacaktır.
Merhaba,Hocam merhabalar;
ben de size sorayım. Eğitim bilgilerimizi liselerde güncellersek ne gibi sıkıntılar çıkabilir? Zaten belgeyi aldıklarında direk sistemden düzeltmiyorlar mı?
Merhaba, ben çift anadal öğrencisiyim kpss başvurusunu bi tanesi üzerine yaptım , diğeri içinde yapılabiliyormuş diğerini nasıl ekletebilirim? teşekkürler
Arkadaşlar selamlar...
Eşim için de benzer sorun var, okuyor görünüyor...
Özel sektörde çalışıyor ve başvuru merkezine gitmesi imkansız..
Ben onun diploması ile başvuru merkezine gitsem bilgileri düzeltirler mi? Sınava başvurmayacağım sadece bilgileri düzeltecekler internetten başvuracağız...
Bilgisi olan var mı_?
merhabalar ben de aynı şekilde eğitim bilgilerimi güncellemeden başvurumu yaptım.2012 mezunu olmama rağmen sayfamda hala okuyor görünüyorum. İlgili dilekçenin ve onaylı diploma örneğinin ulaştırılmasıyla ilgili tarih bilgisine ulaşamadım. Bu tarihlerle ilgili bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
YDS ve ALES için sorun yok sadece KPSS'de error veriyor ÖSYM
Ben dilekçemi belgelerle berabe gönderdım ama hala henuz bir duzeltme olmadı ösym merkezını aramam gerekırmi
bende 6 sında gönderdim 8 inde teslim edildi gözüküyor. ama henüz işlenmemiş. iadeli taahhütlü yollamıştım. teslim edilip iade kartı bana geri gönderilmiş ama bilgilerimde henüz bir değişiklik yok. siz ne zaman göndermiştiniz??Ben dilekçemi belgelerle berabe gönderdım ama hala henuz bir duzeltme olmadı ösym merkezını aramam gerekırmi